wij; Chara, Poes, Miauw zijn blij dat ons "Baasje" hier besteldt

Goede service en zeer vriendelijke Medewerkers. Mooie prijs voor de producten

Tevreden over snelheid levering

Perfecte service

Toen 1 pakket verdwenen was met de post, heb ik goed contact per mail gehad. Er is een onderzoek gestart om het pakket te vinden en nu is er weer een pakket naar me onderweg. Foutjes van postnl kunnen gebeuren, maar Tim's lost het perfect op.

eerste keer besteld

makkelijke site, snelle levering, producten netjes en verzorgd geleverd zonder beschadigingen

Mooi geprijsd, snel geleverd

Correct

Easy peasy

Het product komt overeen met de beschrijving en het hele proces is vlotjes verlopen, no need to say more.

Ruime keuze, prima service.

Groot aanbod, jammer dat er op sommige artikelen lange levertijd zit maar dat hoort er dan bij. Paar x gebeld over de levering en netjes een antwoord gehad. Moest wel zelf contact opnemen toen bleek dat er iets veranderd was met de levering. De manier van zoeken/ sorteren op de website is zeer onoverzichtelijk, onnodig ingewikkeld. Wilde nog een bestelling plaatsen maar ben hierdoor afgehaakt. Kón niet goed vinden wat ik zocht terwijl ik zeker weet dat jullie hebben wat ik zocht.

Goede service goede kwaliteit

Ik bestel hier altijd mijn vaste producten Fijne site goed service en kwaliteit

Super producten

Voor de eerste keer runderoren met vlees besteld ik ben super tevreden over het product, verzending, levering en de smakelijke attentie voor onze 2 viervoeters

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering online

Goede prijs en snelle levering

Bestel hier al jaren puppy trainers. Altijd goede prijs en snelle levering.

Super snelle service

Mijn bestelling was de volgende dag in huis en de kwaliteit is top!

betrouwbaar en goed geleverd

prima bedrijf

Super goed

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Goede services Snelle levering

Goede Services en Snelle levering ik ben zeer tevreden !!!

Had puppypads besteld en 2 dagen later had ik ze al binnen. Tussendoor wordt je op de hoogte gehouden van de bestelling.

Doet wat ze beloven

Ik zou bij mijn bestelling gratis 2 kauwbotten krijgen voor de hond. Zat er niet bij maar werd ongevraagd apart verstuurd een paar dagen later. Goede service!

Supersnelle levering, direct reactie op vragen.

Prima shop

Ben al langer klant, had nog nooit problemen. Produkten die ik koop is niets op aan te merken, verzending gaat snel. Ik blijf klant

duidelijke website en snelle service en levering

zeer snelle service en levering, aanrader!

Van IPAD naar huis binnen 24 uur.

Zondagmiddag besteld en maandagmiddags al in huis. Product was ook nog aanzienlijk goedkoper dan bij andere leveranciers ook. Kortom, kon niet beter!

Niets op aan te merken

Ruim assortiment, niet duur en snelle levering

Prima prijs en service

Scherpe prijs en geleverd volgens de opgegeven tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

top

zondag besteld, maandag in huis.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR