Zeer tevreden.

Ik heb al meerdere zaken bij Tim's besteld en ik ben altijd zeer tevreden geweest.Ik kan geen enkele negatieve ervaring bedenken.Doe zo verder!!!

Goede snelle service

Snelle levering van een goed product.

Nog nooit van Tim gehoord maar hij heeft bij ons gescoord

1e maal besteld en alles is voorspoedig gegaan..Al doorgegeven aan een vriend.. Ga zo door..

Goeie service

Goeie service snelle en goeie levering

Super producten

Puppy matjes worden hier in huis gebruikt voor een incontinent senior konijn en voor een incontinente senior hond. Echt prima product! Levertijd is sneller dan aangegeven

geweldig

zeer correcte afwerking,ben heel tevreden groeten uitBelgie.

Netjes en snel geholpen, goede service, alleeen het versturen ging even fout maar was niet jullie sc

De eerste keer bij jullie besteld. Viel 100% mee, alleen ging een zak stuk tijdens het versturen. Dit was een papieren zak die in een doos verpakt werd. Aangezien ik vier zakken ( dozen) toegestuurd kreeg en deze waarschijnlijk bij Post NL gestapeld werden, was het te verwachten dat er een stuk zou gaan. Ik had kunnen reclameren, maar heb dit niet gedaan omdat ik jullie de fout niet aan kan rekenen en ik niet verwikkeld wil raken in een ja/nee spelletje met PostNL. Ik had trouwens wel de gele plastic zakken van Linda verwacht, dan was dit waarschijnlijk niet gebeurd. Zeker weten dat dit de volgende keer beter gaat. Met vriendelijke groet M. van der Minne

Scherpe prijs en snelle levering

Niet helemaal tevreden

De bestelde goederen waren op tijd, alleen was de zak met kattengrit gescheurd en een potje kattensnoepjes kapot.

Een echte goede service.

Besteld meteen antwoord wanneer het zou worden geleverd. En ook werd ik op de hoogte gehouden met verloop bestelling. En was er zelfs 1 dag eerder. Ik zou hier zeker weer wat bestellen.

Toppie

Geen kwaad woord te zeggen. Goede service

Goed en goede service

Snelle levering!

Snelle levering leuk assortiment

Vandaag besteld morgen in huis. Super.

Superrrrrrrrrrrr

Snelle nette levering tot aan de deur. Netjes verpakt in een overdosis. En nog de voordeligste ook !!!!!

Snel en prima geregeld

Veel keuze, bestelling was snel binnen.

Goed fijne services

Super vlugge levering

Super vlugge levering

Goede prijs Snelle levering

Goede prijs snelle levering

Snelle levering, gratis extraatje

Zeker dik in orde

Snelle verzending maar slecht verpakt

Snel ontvangen maar de verpakking kan zeker beter. Veel te slappe doos en te weinig opvulling waardoor producten zijn gaan schuiven en beschadigd waren.

Top !!

Top!! Bedankt !!

Prima producten tegen goede prijs

Snelle levering en uitgebreide keuze.

Fijne communicatie en service

Makkelijk bestellen en snelle levering

Groot assortiment , het is makkelijk bestellen op jullie website , en mijn bestelling word snel geleverd , het is met één woord uitsteken , ik ga zeker vaker bij jullie bestellen. Mvg Martin Langbein.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR