Prima prijs, prima levertijd

Naar alle tevredenheid

Goede prijs!

Tim's verwerkt prima alleen de bezorger neemt zijn tijd. En dat heeft niets met de covid-19 te maken.

Korrekte en snelle levering, top.

Goede en snelle levering.

Goed !

Altijd snelle levering. Diepvries is goed verpakt en komt altijd bevroren aan.

slecht eerste indruk

Helaas bleek er iets mis te zijn gegaan in het magazijn met mijn bestelling. ER is niets geleverd op de geplande afleverdag en de bestelling bleek niet verzonden. Heb er na het weekend achteraan moeten bellen en voor het weekend ander voer moeten regelen voor mijn hond.

Levert op tijd en snel.

Mooi assortiment

Zelf gebakken hondenkoekjes zijn top

Nvt

Nvt

Super winkel! super snelle levering. En een goede prijs. Ik bestel hier elke maand voer voor m’n katten en vogels. En blijf dat uiteraard doen! super service.

Goede service en goede prijs

Een echte aanrader

Top service!

Altijd supersnelle levering en vaak voordeliger dan andere dieren webwinkels. Dus, zeer tevreden

Snelle uitlevering. Maar zo irritant dat je standaard proefverpakkingen van een eigen merk krijgt uitgeleverd. Ik bestel heel bewust natuurlijke konijnenvoeding en dan krijg ik troep proefjes voer er gratis bij. Zonde gaat direct de kliko in.

Tevreden

het product is zoals omschrijven en ik had het met 2 dagen in huis!

Snelle levering. Netjes verpakt

Bestel hier houtkorrels voor een goede prijs.

Service

De service is prima, snelle levering en goede prijs kwaliteits verhouding.

Goed product, slecht verpakt

Het product was goed. De verpakking van de doos waarin deze verstuurd is was heel slecht. Geen opvulling waardoor het apparaat alle kanten kan opvliegen in de doos. De doos was ook houtje touwtje inelkaar gezet met behulp van 2 aparte dozen.

gewoon goed

Snel goed en betaalbaar.en achteraf betalen ook een pluspunt

Mooie overzichtelijke website, zeer vriendelijke prijzen en altijd alles voorradig

Goede producten en levering volgens afspraak

super mooi en handige kooi

Vlotte levering en zeer mooie kooi

aanrader

aanrader ...blij mee !!!

Service, snelheid, kwaliteit, kwantiteit is allemaal prima. T witte kauwbot wat er bij zat als cadeautje, vindt ie niet lekker, jammer

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR