Bijna perfect.

Fijne webshop, ze hebben veel en zijn snel met verzenden. Enige nadeel, vind ik, dat je gratis spullen NIET uit je winkelmandje kunt verwijderen zonder dat ze later bij het betalen toch weer in je winkelmandje zitten. Ik vind dat zonde want dat is voor mij weer (onnodig) afval.

Prima kwaliteit en super snelle levering de volgende bestelling word wederom hier gedaan!

Prima ervaring

Snel en aandachtige service

Brokjes niet naar behoren

Product op tijd gebracht. Alleen het product zelf, brokjes voor pup. Deze waren veel verpulverd. Zelfs boven in de zak, beetje jammer dit eten ze niet op alleen de hele brokjes. Heb twee zakken besteld, andere nog niet open gemaakt. Na contact met Tim’s een nieuwe zak gekregen. Super bedankt voor de service

Top qualiteit en top service

zeer snelle levering

Supersnel, superkwalitatief!

Een ruim assortiment, met een steengoede prijs kwaliteit verhouding! Supersnel geleverd!

Zie onderstaande

Goede producten en snelle service

Prima service snelle levering!

Zie boven

Alles is perfect. Al hele tijd klant en dat zal zo blijven. Bedankt voor de de extra korting.

Ontzettend goede service!

Ik had een aantal artikelen besteld. Helaas is er bij PostNL wat mis gegaan en is het pakketje niet aangekomen. Toen ik contact opnam werd er direct een nieuw pakket gestuurd en gingen zij achter PostNL aan. Ontzettend fijne service!

Erg blij met tim's

Al meerdere keren besteld bij tim's. Altijd snel geleverd en goede service.

Evenals vorig jaar ook weer snelle levering en laagste prijs van dit product.

TiM’s B.V. Is perfect.

Snelle levering van het product.

Erg tevreden

Snelle levering en goede verpakking l

Topservice

Kwaliteit en scherpe prijs

correcte afhandeling!

correcte afhandeling!

Prijselijk en snel geleverd

Uitstekende koop

Prijs/ kwaliteit staat in goede verhouding met elkaar. Enig minpuntje was dat de levertijd nogal lang was.

Helaas bestelde producten met schade ontvangen.

Aangezien het hondenkoeken zijn waarvan een zak (10kg) in brokken is aangekomen is de aflevering niet geheel vlekkeloos verlopen. Doos waar ze in verpakt zaten was kapot. De rest van de bestelling was wel heel. Aangezien de honden de stukken koek wel gewoon kunnen eten hier geen punt van gemaakt. Misschien de volgende keer wel beter verpakken! Wel snelle levering :).

goede kwaliteit

snelle levering, goedkoop en uitstekende kwaliteit

Klasse

Prijs/kwaliteit is top, makkelijke site en bestellen, snelle levering. Zeer tevreden over alles!

Goede service.

Een fijn apparaat maar ik heb er wel lang op moeten wachten.

Het apparaat werkt fantastisch. De bestelling 4 augustus geplaatst en 29 augustus het apparaat pas ontvangen.

Bestellen ging prima. Enige nadeel is dat ik niet zag dat de vlooien banen zo groot waren. Had ik bij product omschrijving willen zien. Dan had ik anderen besteld want deze zijn voor katten veel te bed en zwaar

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR