Goede service bezorgd tot aan mijn deur

Altijd goedkoop, snelle bezorging tot aan mijn deur

Snel geleverd, niet te duur en goed, kan niet beter

Kwaliteit prijs uitstekend. Levering snel en goed. Een aanrader.

Super service

Wij bestellen altijd ons diepvrieshondenvoer en komt altijd keurig bevroren aan

Gewoon Goed

Kwaliteit, Prijs En Snelheid Van Bezorgen. Dat Is Wat De Norm Van Online Winkelen Behoort Te Zijn! Walk Your Talk!

Goed !!

Prima !!

Prima ervaring!

Duidelijke webshop, eerdere bestelde producten worden onthouden, makkelijk betalen en snelle levering

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding. Klantvriendelijk

Correct

Fijne producten

Mooie producten tegen een goede prijs

Een week op mijn bestelling gewacht

Mijn ervaring is schrijf dat niet op de site de ene dag besteld de andere dag in huis

prima service, prima product

Voor de eerste keer besteld bij Tim's. Ruime keuze en voor mijn cavia's hooi besteld. Hele goede kwaliteit, beste die ik tot nu toe heb kunnen kopen, voor een prima prijs.

Weer uitstekend!

Ben weer zeer tevreden. Heb weer hondenbrokken besteld voor mijn 2 goldens. Werden snel bezorgd

Snelle aanlevering van een uitverkocht artikel

Heel leuk knabbelspeeltje besteld dit was jammer genoeg uitverkocht, maar binnen 3 werkdagen was het alweer aangeleverde. Snelle levering aan huis en een vlotte communicatie. Dank je

Snelle prima levering en goederen

Duidelijke site

Goede site snelle levering

Prima producten

Zowel het assortiment als de prijzen zijn prima in orde. Punt van aandacht is de manier van verpakken. Postnl had een onhanteerbaar grote doos (ook nog met 30 kg erin die veel te groot was een half leeg. Tijdens vervoer ernstig beschadigd, gelukkig waren de zakken voer en doos heel sterk.

Mijn ervaringen zijn positief, de site vindt ik niet altijd overzichtelijk ik kan niet altijd gemakkelijk de artikelen vinden.

Gewoon goed!

Goede prijs. Geen verzendkosten en snelle levering. TOP!!

De beste in hondevoer en altijd correct en snel geleverd

Sinds ik Tim's ontdekt heb, moet ik niet meer sleuren met zware zakken eten voor onze honden, alles wordt netjes aan huis geleverd en de laatste keer zaten er zelfs cadeautjes bij voor onze schatten! En, het allerbelangrijkste, onze hondjes vinden het eten heel lekker!

Heel Duidelijk en snelle levering

Snelle en correcte levering

Alles correct omschreven. Heel duidelijk wanneer levering zal gebeuren.. top

Fijne producten tegen een goede prijs met snelle levering

Heel tevreden over het assortiment met zeer concurrerende prijzen. De levering is ook altijd snel. Echter mag de verpakking van zwaardere spullen wel wat beter. Wij bestellen ons hondenvoer in zakken van 12 kg. Maar de pakketten weten ter nauwernood tot aan de voordeur te overleven. Dozen zijn vaak half open gescheurd en de plakband heeft niet gehouden. Wel leuk dat je bij een "grotere" bestelling iets extra's krijgt.

Snelle en goede service.

Hele snelle levering. Daarnaast was de prijs ook naar zin.

Leuke dingen

Leuke dingen, net zoals de beschrijving. Perfecte levering

Vlote besteling derikt aan huis !

Was overal op zoek naar voeding voor witteherder ik kwam hier op tims .nl prijs was goed zal eens broberen volgende dag zelf in wekend geleverd ! Top dit wordt mijn vaste site voor mijn woefie´s !

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR