Vlugge levering

Goed verpakt

Altijdt kwaliteit

En snelle levering, goed ingepakt. En nooit ontdooit ontvangen.

Snelle verzending goed mateiaal

Een automatische honden ballen werper gekocht. Onze border collie vind het geweldig

top

snel goed verpakt

snelle service

altijd snelle levering van perfect voer

al 2 jaar bestel ik Energique diepvriesvoer, Het voer wordt altijd perfect verpakt en snel geleverd. Wij zijn tevreden.

Duidelijke website, snelle levering.

Snelle levering en bij producten die niet voorradig zijn, wordt je altijd op de hoogte gehouden wanneer het wel geleverd wordt. Kortom....dik tevreden.

Goede snelle levering

Goed product en vlotte levering

Goede, snelle levering

Prima, ga zo door.

snelle levering tegen scherpe prijzen

Snelle levering tegen scherpe prijzen zonder loze beloften heb je de bestelling al de volgende dag in huis en keurig verpakt, begeleidt met een bevestigingsmail en track and trace.

Snelle bezorging

Ruime keuze in spullen

Erg goed

was deze keer goed ingepakt was vroeger altijd slordig maar is verbeterd

Super.

Snelle levering en goede kwaliteit producten.

Prima.

Netjes

Vrijdagmiddag besteld en zaterdag in huis.

Snelle levering en goede prijs

Zeer snelle levering zonder gedoe.

Met heel veel plezier plaats ik een bestelling bij Tim's BV. Dit omdat mijn opdracht zeer snel verzonden wordt. Bovendien heb ik niet te klagen over de kwaliteit van het geleverde. Daarnaast wordt de bestelling zeer keurig verpakt waardoor breuk nagenoeg uitgesloten is. Bedankt.

Goede website

Snelle levering goede kwaliteit

De goedkoopste

Snelle levering en de goedkoopste !

Goede communicatie

scherpe prijs, snelle levering.

Netjes aantal keer op de hoogte gehouden van de leverbaarheid van het product. Toen het product uiteindelijk niet leverbaar bleek, snelle terugstorting van de betaling. Alternatief product was de volgende dag geleverd.

Duidelijke website en goede service

Ik heb 2 dingen besteld en het ene was direct beschikbaar en de andere later maar werd perfect op de hoogte gehouden.

Super snelle levering, vrijdag hondenvoer besteld en dit was zaterdag al binnen.

Goede prijs snelle verzendin

Ruime keus goede producten en snelle verzending, top!!

Tevreden

Tevreden van de service en producten van Tim’s. Aanrader

Goed, op tijd, redelijke prijs

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR