snel en perfect ontvangen

ik had een 4 tal dingen besteld en die kreeg ik snel geleverd en allemaal voor een lage prijs

Goede prijs kwaliteitsverhpuding

Goede produkten en snelle levering

Fantastisch. Correcte levering

Bestelling wordt geleverd volgens afspraak.

Super.

Geen plastic. In 2 dozen daardoor minder zwaar voor vervoerder en mijzelf. Top.

Prima bedrijf, ruim assortiment en snelle verzending

Mooi en uitgebreid assortiment voor de hond. De website heeft nog wel wat aandacht nodig qua gebruiksgemak.

Het is heel snelle levering en goed ver pakt

Alles perfect

Snelle levering , alles ok !

Duidelijke website snelle levering

Duidelijke website en snelle levering!

Goede service , bestel er al jaren !

Perfect! Fast shipping too.

Ordered a lux bed for my pup and it came in less than 24 hrs.Great quality, will definitely order again.

Duidelijke website Makkelijk bestellen Snelle en goede levering Uitstekende service

Goed bedrijf met aantrekkelijk geprijsde spullen.

Goede service en snelle levering!

Mijn hond heeft tijdens een wandeling een honden fopspeen gevonden en was er helemaal dol op. Na een tijd zoeken heb ik die op deze website gevonden voor een goedkopere prijs dan de andere webshops. Na 1 dag was het al aangekomen dus super tevreden van de webshop. En ik had nog een vraagje dus had ik een berichtje gestuurd via Instagram denk ik, gelijk reactie binnen de 30min en super vriendelijke mensen! Heel tevreden over mijn eerste bestelling hier!

Bestelling en producten perfect, levering minder

Jullie producten zijn top, de prijzen ook, maar helaas de levering is o,ooo. Vorige keer kwam 1 doos direct aan, 2 doos, meer als 1 week later. En deze week, kreeg ik eerst 3 dagen na mekaar, sorry , we kunnen niet leveren, maar zal naar postpunt komen, op 500 meter van mij, na week, eindelijk bericht, dat packet geleverd was. Maar kei ver van me, in een super drukke straat, waar geen verkeer door mag . Doe ik nooit meer.

Goed product, snel bezorgd

Speeltjes voor mijn hond zijn van goede kwaliteit. De bezorging was snel.

Snelle levering, super service

Snelle levering en bij een vraag over de plaats van levering een snelle reactie via chat. Top!

prima service

altijd snel en prima service

Prima service, goede producten

Wij zoeken geregeld naar biologische diervoeding, dat vinden wij belangrijk voor onze honden. Die producten zijn niet bij elke dierspecialist te krijgen. Tim's heeft deze producten op voorraad en tegen goede prijzen en soms aanbiedingen. Ze leveren snel. Vandaar, prima service,

Goed adres

Bestelling binnen 2 dgn. in huis. Betaalbare prijs(en). Blijf dus klant van Tim's.

Zoals altijd prima geregeld

Netjes ,op tijd ,compleet ..

Tim's webshop is zeer gebruiksvriendelijk en de prijzen zijn erg scherp. De levering van de gekochte artikelen is ook zeer snel gedaan. Daarom ben ik zeer tevreden over Tim's!

Prima webwinkel

Snelle levering, netjes verpakt

top

snel geleverd, zoals Altijd.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR