Niks

Niks

Goed AAA+

Goed product, goede prijs, snelle levering

Besteld, bevestigd en geleverd, snel en op een vriendelijke manier. Super

Heel fijn

Ik beoordeel Tims als een fijne dierenshop! Duidelijke website en snelle levering.

Bij mijn bestelling zit ook altijd iets lekkers voor de hondjes. Ik hoef niet lang op mijn bestelling te wachten.

Ruim assortiment snel in huis.

Ruime keuze , prijzen vallen ook erg mee en snel in huis.

Snelle service, goede producten!

Prijs kwaliteit verhouding was goed en zeer snelle levering. Bij telefonisch contact ook vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.

Veel keuze, goede kwaliteit, snelle levering.

Veel keuze en snelle verzending

Groot assortiment en snelle verzending

Super goed

De dingen die ik hebben moet is daar te vinden. En als het niet goed is dan kan je het netjes terug sturen. En wordt je geld ook netjes terug gestort.

Nooit problemen met levering. Soms krijgen we bij de bestelling een zakje snoepjes voor de katten.

Conforme levering

Honden koekjes werden snel geleverd in een 10 kilogram-verpakking (enige beschikbare keuze). Halve ster afgetrokken wegens scheur in de plastic zak, waardoor een deel van de inhoud in de transport doos verspreid lag en ik de zak met duct tape moest herstellen.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Goede kwaliteit producten. Er zat zelfs nog gratis koekjes bij voor de hond. Ik ben zeer tevreden.

Snelle levering goede prijs

Scherpe prijzen en vlotte levering en goede service

Ik vind Tim’s een hele fijne webshop. Ze hebben ontzettend scherpe prijzen en heel veel verscheidenheid aan producten. Je pakket wordt vlot geleverd en kan deze hsndig volgen door de track en trace. Personeel is onwijs vriendelijk, is er een probleem met een product? Dan lossen zij het keurig op. Daarom krijgt Tim’s voor mij de hoogst haalbare score. Jullie voldoen aan alles wat het een fijne webshop maakt. Vele webshops kunnen nog wat van jullie leren. Hoe keurig jullie alles geregeld hebben, als er iets is, het oplossen dat siert jullie en geeft mij als klant het gevoel dat jullie een hart voor de zaak hebben en voor ons klanten. Chapeau, ga zo door. Ik kan een ieder aanraden om klant te worden.

een aanrader

Prijs kwaliteit , een aanrader .

Ik vind jullie super goed

Ik vind jullie super goed ik zou het ieder aanbevelen

Perfecte levering

Zeer goede service en levering

correct en vlotte levering

Goed dienstverlening

Snel geleverd. Product bleek na korte tijd defect. Gratis een nieuwe opgestuurd gekregen, top!

Snelle levering enniet duur

uitstekende service en levering

Bestelling is correct verlopen en netjes op tijd geleverd, niets op aan te merken:-)

Goed geleverd

Kan ik niet omschrijven is gewoon goed

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR