Helaas had ik toch de verkeerde maat kattenluik besteld. Het was eenvoudig om deze retour te melden en het bedrag was binnen een paar dagen terug gestort.

Op tijd geleverd en juiste producten

Groot assortiment

Altijd snel geleverd!

Ik bestel altijd bij Tim’s: veel keuze, spullen worden supersnel geleverd en met een account kun je heel gemakkelijk bestellingen herhalen etc. Zeer tevreden klant én hond hier! :)

goede kwaliteit, snelle levering

Enthousiaste communicatie. Duidelijke uitleg en snelle levering conform afspraak met als extra enkele gratis hondenbrokjes. bij de verpakking

Fijne brokken voor husky’s

Mijn husky’s vinden de brokken lekker, krijgen een mooie vacht en hebben er geen buikpijn door gekregen, wat ze van veel andere soorten brokken en eten wel krijgen, met 2 husky’s doe ik met 1 zak van 12 kilo ongeveer een maand, gaat lang mee en het zijn gezonde brokken voor ze ! Vandaag besteld is morgen al in huis, ook erg fijn wanneer het bijna op is en je snel moet bestellen.

prettige website en snelle levering, en scherpe prijs

prettige website en snelle levering, en scherpe prijs

vlug en correct

top service

snelle top service

Duidelijke communicatie, snelle afhandeling, snelle en correcte levring!

Trixie fietskar voor onze hond besteld. Was de laatste en als extra voordeeltje beschikbaar tegen een voordeelprijs. Kar is van goede kwaliteit. Nog wel even wennen voor onze hond, maar na regelmatig oefenen gaat het steeds beter. Communicatie mbt bestelling en levering via email was snel en duidelijk. Snelle levering door PostNL. Nb als extraatje werden gratis een hondenplaidje en speeltje meegestuurd. Super. Graag tot de volgende keer TiM's. Groet, René

Makkelijk bestellen en snel bezorgd

Snelle en verzorgde levering

Supersnelle levering en deze borstel haalt alle ondervacht goed weg.

Goede prijs

Meermaals producten besteld. Goede prijzen, snelle levering. Redelijk uitgebreid assortiment. Tevreden!

Goed service en kwamiteit

Herl content over Tim’s. snelle service en topkwaliteit.

Probleempje bij de levering werd supersnel en heel vriendelijk opgelost!

alles naar wens

het product voldoet aan de verwachtingen

Snelle levering, goede kwaliteit voor gunstige prijs.

Pensstaafjes van goede kwaliteit. Mijn bestelling was niet compleet, echter na mijn mailtje werd dezelfde dag nog 2 zakken nagestuurd. Vlotte afhandeling.

Zeer tevreden en snel in huis, gewoon TOP

GOED

komen afspraken na

altijd op tijd en je kunt zelf leverdatum bepalen

duidelijke site, goede prijs en snelle service en levertijd

Scherpe prijzen, snelle levertijd en ze houden je goed op de hoogte van de status van je bestelling

Superrrrr

Snel en correct

Niet tevreden

Cadeautje dat beloofd werd bij bestelling, ontbrak

Als je besteld en het is goed dan super maar...

Een retour verwerken duurt lang, ik zit er nog steeds op te wachten. Ik heb er al over gemaild maar nog geen verdere actie geweest.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR