Snelle verzending

Snelle verzending, goede aanbiedingen, ruime productkeuze

Op tijd geleverd en keurig ingepakt

Het was mijn eerste bestelling en op tijd geleverd

Geweldige service

Zeer vlotte levering

Alles ok

Perfect. Alles ok

Alles geleverd zoals besteld

Alhoewel de kwaliteit van een bepaald artikel niet zo denderend was, ben ik snel en correct geholpen met de afhandeling. Dat vind ik een groot pluspunt!

Snelle lrvering

Suoer

Hele snelle service... En op tijd iedere keer.

Snelle levering en goed verpakt.

Hele snelle levering

De levering van de producten is heel snel. Bij de meeste sites duurt het gemiddeld 2 dagen voor je het pakketje binnen hebt en bij timestamp was het de volgende dag al binnen

Product prima

Geleverd zoals afgesproken

Snelle levering voor herhaling vatbaar…. Top geregeld…

Prima snelle levering

Gewoon prima

Snel, betrouwbaar en goedkoop

Precies wat het zou moeten zijn!

Sneller levering

Makkelijk te bestellen, direct een bevestiging en de volgende dag al in huis!.

Uitgebreid assortiment en netjes geprijsd

Prima prijs niveau tov andere dieren winkels. Leuke aanbiedingen/kortingscodes soms. Snelle levering.

Zeer goed service

Alles was naar wens

De bestelling werd supersnel geleverd. Helemaal tevreden !!

(h)eerlijke producten, correcte & vriendelijke service

Mijn dieren vinden de producten lekker, communicatie verloopt goed & vriendelijk en de levering gaat vlot & correct. Kortom fijne webshop :)

Prima product en prima afhandeling van de bestelling

Ik heb gedroogde buffel long besteld. De bestelling werd vlot geleverd en over iedere stap in de bestelling was een goede communicatie. De gedroogde long was mooi groot en mijn honden zijn er gek op! Ik ga zeker nog eens bestellen.

Gaat altijd goed.

Great

Well done

Snelle service en mensen die met je mee denken.

Snelle vriendelijke service . Dat ook mee denkt , zeker als je net begint als je een hond adopteert.

Helemaal top

Goede keuzemogelijkheden op heldere website. Snelle levering tegen zeer concurrerende prijs. Goed verpakt.

Geweldig!

Vandaag besteld morgen in huis. De prijzen zijn goedkoper dan andere leveranciers. De goederen zijn goed ingepakt. Tim's houdt zijn afspraken zoals in advertentie op staat. Ik vind een betrouwbare bedrijf. Ik zou iedereeen aanraden om bij hun te bestellen. Ik ben blij dat ik Tim's op de website vind en dit mag ervaren.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR