Alles prima in orde

Prima webwinkel, groot assortiment, en erg persoonlijke benadering, mocht je vragen hebben.

Ik koop graag mijn hondenspullen bij Tims. Omdat er een groot assortiment is, en daarbij aandacht voor de klant. Wanneer je een berichtje stuurt over de betaling, wordt er meegedacht..heel fijn.

Producten zijn goed maar slechte klant service.

Onvriendelijke klanten service. Wil niet meewerken. Kort af. Luistert niet. Geen oplossing.

My experience was excellent

My experience was very good!

Groot assortiment snelle levering

Tevreden

Geleverd wat ik had besteld

Tip top

Voor de 1ste keer besteld bij jullie. En heb totaal geen klagen of opmerkingen.

Altijd snel bezorgd en goede service

Ik koop al twee jaar bij Tim's en nog nooit teleurgesteld geworden.

Snel geleverd. Goede service.

Goed!

Altijd correct!

Zeer correcte levering en als het niet tijdig kan een mailtje om te verwittigen. Super service!

zeer goed.

goede prij, vlotte levering

geleverd wanneer het mij uitkomt!

Nooit meer in de stress of ik het wel haal, van te voren uitzetten op de gewenste bezorgdatum!

Snel en goede klantenservice, ik had een kapot product, na gemaild erover te hebben kreeg ik snel antwoord terug en werd dezelfde dag het nieuwe product verzonden. Dus goede service, ik ben tevreden.

Soms missen jullie communicatie

Wij hebben nu als diverse keren gehad dat dingen die besteld zijn niet op voorraad zijn, natuurlijk kan dat gebeuren. Maar een kleine update van wanneer iets wel geleverd gaat worden of helemaal niet geleverd kan worden zou toch wel fijn zijn. Daar moet je dan zelf over bellen of mailen en dat is jammer. Natuurlijk gaan er ook wel dingen goed maar dit is toch wel een aandachtspuntje.

Snelle zorgvuldige levering

Snelle levering en goedkoper dan in de dierenspeciaalzaak. Ik bestel twee a drie zakken dan is de verzending gratis

Om tandenpoetsen bij mijn 3 honden te voorkomen krijgen ze dagelijks na het eten een pensstaafje. Hun gebit is blinkend schoon. En mijn honden vinden ze heerlijk. Dus al voor de zoveelste keer besteld. Snel en goed verpakt geleverd.

Altijd goed

Komt afspraken na

Gewoon top

Snelle service perfect in orde bij contact direct antwoord en heel vriendelijk en beleefd !

Ruime keuze, kwaliteit, betaalbaar en snelle bezorging!

Leuke website, veel keuze, goede merken en leuke aanbiedingen. Top!

Snelle levering, prijs kwaliteit

Zeer tevreden met de houtkorrels als kattenbakvulling. Grote zakken voor een zachte prijs. Volgende dag geleverd. Top!

Snelle en correcte levering

Makkelijk en daadwerkelijk aan de deur bezorgd door een vriendelijke man

Prima prijs en prima levering

Net wat ik zeg een goede prijs, en je hoeft niet lang te wachten, je hoeft de deur niet meer uit. Ik raad jullie iedereen aan.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR