TOP EEN AANRADER

Alles prima, duidelijk alles te vinden en tijdige verzending. Tevreden.

Snelle levering en prima service

Snelle levering en prima service

Prima website, levering,...

Verhouding prijs kwaliteit is in orde. Ruim assortiment. Correcte levering

Ideale webshop

Groot assortiment en snelle levering

Vlotte levering, goed product

Bestellen ging makkelijk, levering was vlot. Nog meer tevreden over het product zelf, nog nooit zo’n duidelijke beschrijving bij een product gehad.

super snelle levering en top service

Binnen 1 dag na de bestelling geleverd en top product. Een echte aanrader

Makkelijk en eenvoudig te bestellen en snelle bezorgservice.

Product is precies zoals omschreven en kwam goed en netjes verpakt aan. Korte verzendtijd

Erg fijne webshop.

Snel binnen en exact binnen gekregen wat ik had besteld.

Snelle service en goedkoop

Petcool pro energy bestelling was de volgende dag al thuis geleverd. Top!!!! Wat betreft het voer zit ik nog in de overgangsfase. Deel oude ( duur voer Cavom) en deel Petcool. Ik heb meerdere honden van verschillende rassen amerikaanse staffords en kruising herders waarmee ik veel aktiviteiten mee doe en dus veel energiek voedsel moeten consumeren.Voorlopig is de ontlasting niet gewijzigd ( stevig ) en eten ze de brokjes met smaak op. Dus voor nu ben ik zeer tevreden over het merk Petcool pro energy en de prijs is helemaal top. Jaren cavom gebruikt maar de laatste tijd gaat de prijs met de week enorm omhoog. Dus hebben ze zichzelf de markt uit geprijst voor mij.

Uitstekende service bevalt me goed.

Uitstekende service en mijn bestelling is altijd op tijd en vind wat ik nodig heb.

Altijd goed.

Goede producten, snelle levering. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Snel en goed geleverd

Snel en goed

Ik had een Kong drinkfles gekocht en drie weken in gebruik. Helaas ging de fles kapot. Nadat ik had gemaild kreeg ik gelijk reactie en had ik de volgende dag een nieuwe. Super fijn!

Persoonlijk contact en uitstekende service

Door drukte bij de post werd het pakket te laat geleverd, waardoor het bevroren voer ontdooid was geraakt. Zeer prettig e-mailcontact gehad waarbij er direct, en op hun initiatief, vervangend voer toegestuurd werd. Ontzettend sympathiek en fijn!

N.v.t.

Aan te raden

Goede service en goedkoop

Ik bestel al jaren het hondenenvoer bij Tim’s. Een goede snelle levering tot bij je thuis verzorgt. Als ik een klacht heb word hij snel en goed afgehandeld.

Snelle levering. Product voldoet aan de verwachtingen. Goede service, want product kan evt. gratis retour. Leuk mailtje achteraf waarin je de geboortedatum van je dier op kunt geven omdat je dan met de verjaardag iets zou kunnen ontvangen. Ga er zeker vaker kijken als ik iets nodig heb.

Goede snelle service

Goede ervaringen en tevreden over de producten

Good packaging

All items arranged and packed nicely and safely. Good quality stuff. Thank you.

Prima product en snelle service

Zie boven

Fijne Dierenwinkel

Vind het een hele prettige online dierenwinkel, hebben een ruim aanbod voor mooie prijzen. Veel keuze in veel leuke dingen. Ik haal hier de spullen voor mijn poezen en mijn konijn, vind vooral voor knaagdieren dat er ontzettend veel leuke dingen zijn. Website is mooi en overzichtelijk, levering is snel altijd wel de volgende dag in huis. Overal heel erg tevreden!

Super goed,kwaliteit en snelle levering top

Mooie site,duidelijke omschrijving product. Super snelle levering,niet verwacht. En je word meegenomen in het proces,van koop tot levering.

Snel geleverd, netjes verpakt

71 Hongkongstraat