Ruime keuze Snelle levering

Snel gekozen en dito geleverd.

Ik bestel met regelmaat hetzelfde product, te weten dog rocks. De laatste bestelling was echter afwijkend van mijn vaste bestelling; deze keer een scherp geprijsde aanbieding van Kasper-strooigoed voor onze tuinvogels. Eerste indruk: Het voer valt enorm in de smaak. Deze bestelling zal waarschijnlijk wel herhaald worden waarbij ik weer reken op de snelle levering....

Mooi product

De Pet corrector voldoet helemaal naar wens. Daarnaast was de bestelling super snel geleverd. Prima bedrijf.

goede service

groot assortiment en snelle levering

Bestellen is makkelijk met een ruime sortering, en een snelle levering

Kwalitatief materiaal, snelle levering

Ik kocht voederbolletjes voor de vogeltjes in de tuin en die vinden ze zo lekker dat er elke dag 3 op zijn.

Super tevreden over Tims

Niets aan te merken...over de hele lijn héél tevreden! Goede website/ prijs/kwaliteit zeer goed en super snelle levering!

Zekers geen slechte kwaliteit

Voor de eerste keer een bestelling gedaan, daar geen problemen mee gehad. Maar voor de levering was het wel heel anders te laat, pakje spoorloos ,terug opsturen van Tim s uit, dag daarna 2 dezelfde pakjes ontvangen hopelijk is dit eenmalig had stress ervan

Correcte leverancier, enorm snelle levering

Het product werd snel geleverd. Vlotte betaling, vlotte website. Absoluut niks op aan te merken

Goed verpakt, snel geleverd top!

Heel erg goed

Heel snelle levering

Prima product en snel geleverd

Super service

Zeer overzichtelijke website, super snelle levering, TOP

De bestelling ziet er netjes verzorgd uit

Snel geleverd en goede service

De prijs was laag en het werd snel geleverd.

Fijne webshop, sturen altijd een presentje mee. Erg klantvriendelijk

Snelle service, volop keuze

Website kan iets gebruiksvriendelijker (bij teruggaan naar vorige pagina kom je weer bij eerste pagina uit). Misschien merk Carnibest toevoegen (indien dit haalbaar/rendabel is). Verder alles goed.

Super opgelost

Super snelle levering en bij kapot aangekomen Kong drinkfles zonder moeite een nieuwe toegestuurd Top dank voor de service

Erg goed conform toezegging

Komt na hetgeen wordt beloofd.

Fijne website, snelle levering.

Het zoeken van de producten ging gemakkelijk. Er is ook voldoende aanbod. De bestelling werd snel en zorgvuldig geleverd.

Super tevreden

Zeer tevreden, Levering snel plus een attentie voor de hondjes.

Correcte service en levering

Alles perfect geleverd

Echt geweldig

Echt geweldig om er te bestellen. We hadden vorige week 2 kattenbakken binnen gekregen, maar er was een klepje kapot. Ik heb een mail met foto gestuurd en binnen een paar dagen had ik een nieuwe klep. Top

Overzichtelijke site met eerlijke producten.

Altijd vlotte levering van de favoriete snacks voor mijn lieve hond Joy.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR