Alles snel geleverd

Alles is snel geleverd alleen post.nl is gewoon een ramp. De transporteur had 3 dozen bij voor mij. Onze voordeur staat aan de zijkant van ons huis. Hij belde aan en toen ik de deur open deed keek hij naar mij en zei: ik zet de dozen hier (tegen de straat) neer, kom ze maar halen. Toen ik zei dat het zijn job was om de dozen tot aan de voordeur te brengen antwoordde hij: ik moet de dozen leveren en dat heb ik ook gedaan. Sorry maar dat is geen service!

Ik had een spel voor mijn hond bezorgd en werd zoals er op de website stond de volgende dag bezorgd. Heel blij mee

Goed assortiment, goede service

Prettige website, veel keuze. Navigeren en zoeken in de site kan nog beter.

Snelle levering.

Snelle levering en keurig verpakt.

Bij het uitpakken van mijn bestemming miste ik een aantal onderdelen. Na telefonisch contact, de volgende dag de onderdelen in huis.!

Goede service goede prijs, snel geleverd

Goede service goede prijs, snel geleverd

Super snelle levering Binnen 24u

Uitmuntend te vrede.

Top.

Mooi assortiment, met goede prijskwaliteitsverhouding

In het kort! ik ben al jaren heel tevreden over deze webshop. De keuze is groot. Hun service is prima en de prijzen zijn ook redelijk.

Snelle bezorging goede prijs

Mijn bestelling was er snel maar wel erg veel verpakking materiaal dat kan millieu efficiënter, vandaar 3 sterren.

Alles is vlotjes verlopen

Stipte levering.

Goede service, snel geleverd

Mijn bestelling werd mooi op tijd geleverd. Heel vriendelijke communicatie via mail

Voldoende

Alleen bleef de bezorging wel, wat langer wachten. Zou eigenlijk de volgende dag in huis zijn. Dat was wel jammer ging een weekend overheen en pas dinsdag in huis. Producten waren gewoon top. Daar geen klagen over!

Zoals het moet

Perfect! Goede prijs en levering

Goede aanbieding en levering was volgende dag in huis! Top!

Snelle levering goed product

Parfait

Les viandes sont arrivées parfaitement congelées. Merci beaucoup :) Het vlees was perfect bevroren. Hartelijk bedankt :)

Goede snelle service

Zeer tevreden over de snelheid van de bezorging

Ik had een mooie vogelkooi besteld die keurig en snel werd geleverd. Helaas heb ik uiteindelijk voor een ander model gekozen en moest ik de kooi retourneren. Gelukkig verliep dit proces soepel: ik kon de kooi gratis terugsturen en kreeg ruim de tijd om mijn beslissing te nemen. Super service en klantvriendelijkheid – top!

Snelle en nette levering

Bestelling snel en netjes binnen gekregen

Top team

Bestelling ging blot, nalevering zonder problemen

top

Prima geholpen

Goede prijs en goede service.

Nav vraag snelle service

Goede service. Waar andere bekende online steekje laat vallen...

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR