Laden reviews...
1,555 opiniones en los últimos 12 meses
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Los clientes destacan una entrega rápida y un servicio fiable. El catálogo es variado y la relación calidad-precio es buena. En general, la experiencia es positiva con una comunicación clara y devoluciones simples.
anoniem
Pluspunten
Keurig te woord gestaan, daarna supersnelle levering via PostNL dus kortom geen enkele klacht
VerbeterpuntenIets teveel mailtjes, echter niet echt storend.
Ccor
Maarssen
Pluspunten
Prima! Snelle levering!
Sandra
Pluspunten
Altijd op tijd!
Tim
Nieuwerkerk aan den IJssel
Pluspunten
Als je kortingscode krijgt ben je altijd goedkoper uit, en snel in huis. Laatste bestelling op zondag en maandag binnen !!
VerbeterpuntenGeen
Max
Breda
telefonische bereikbaarheid is niet denderend. Heb hedenochtend al enkele malen 7 minuten aan de lijn gehangen zonder contakt.Wilde wat bestellen . en nu ??????
anoniem
Pluspunten
Bestelling de volgende dag al ontvangen. Ondertussen op de hoogte gehouden per mail. Product van goede kwaliteit.
VerbeterpuntenNvt
Brigitte
Zwolle
Pluspunten
Zeer vlotte en correcte afhandeling van de verkoop. Snelle levering, dag na de bestelling heb je deze reeds in je bezit!
VerbeterpuntenNvt
Els
Utrecht
Pluspunten
Ik had een bestelling gedaan, die netjes op tijd geleverd werd, zoals altijd. Alleen miste ik twee dingen. Ik heb een mailtje gestuurd en de volgende dag had ik de twee producten in huis. Top service dus.
Marike
Pluspunten
echt een geweldige service en supersnelle levering diepvriesvlees door postNL vertraagd afgeleverd, meteen vervangende bestelling geleverd, klasse!
Verbeterpuntenbeter kan niet
Nelly
Heerhugowaard
Pluspunten
Laagste prijs, supersnel geleverd en door de bezorgdienst was er schade ontstaan aan de kattenbak die ik heb besteld. Binnen een dag werd er een nieuwe geleverd. Ik hoefde zelf verder niets te doen! Helemaal top!
VerbeterpuntenGeen!
Robert
Mireille
ZELE
Pluspunten
Prima. Alles netjes en op tijd geleverd.
Frans
Wassenaar
Pluspunten
Scherpe prijs en snelle levering
Hof Agro
Ellewoutsdijk
Nina
Amsterdam
Pluspunten
goede kwaliteit
anoniem
Pluspunten
Snelle levering en voorradige producten
VerbeterpuntenEen van onze katten mist nu al de seresto kattenband, is waarschijnlijk ergens achter blijven hangen of was niet goed bevestigd. We missen er dus al 1
Mariska Bodewes
Den Haag
Pluspunten
zeer snelle levering, leuk cadeautje erbij
Verbeterpuntengeen
Corrie
Pluspunten
Ben zeer positief over jullie ga zo door
VerbeterpuntenGa zo door met het werk.
nico visser
Amsterdam
Pluspunten
Super snelle levering, voordelig en goede service.
sabine
Vleuten
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt
Bianca
Sassenheim
Pluspunten
VerbeterpuntenWe kregen de spullen in twee delen. Wat heel vervelend is want het tweede pakketje ligt nu bij buren die nooit thuis zijn. Ik heb liever dat ik 1 dag langer wacht en dat ik 1 pakket krijg.
Maxime
Zeist
Willem
Heerlen
Pluspunten
De prijs
VerbeterpuntenIndien je vermeld dat het product de volgende dag geleverd wordt, is het fijn als dat ook gebeurd. Nu zat er 1,5 dag tussen.
Slee
Amersfoort