Goede prijs kwaliteit verhouding. Snel geleverd

Snel bezorgd, goed verpakt

Tegenwoordig bestel ik hier ipv de andere grote bedrijven zoals Zooplus omdat je het snel ontvangt en zaken ook op voorraad zijn ipv dat je van alles in verschillende zendingen krijgt omdat ze het eigenlijk niet op voorraad hebben. Prima service.

Zelf niet meer met zware zak hondenvoer te sjouwen

snelle levering.

Snelle levering. Ook als je s'avonds besteld

Snelle levertijd en goede kwaliteit

Uitstekende service

Goede service en snel geleverd. Ook zeer veel keus voor mijn konijntjes.

Prima producten en snelle levering. Er is een keer wat fout gegaan en dat is direct netjes opgelost

Snelle service en goede prijs!

Bestelling ‘s middags besteld en was de volgende dag in huis! Perfect!

Snel en mooie aanbieding

Altijd vertrouwd

Geweldige service, kom je nog zelden tegen

Bij een klacht, werd er gewoon een nieuw product toegestuurd zonder enig gezeur.

Altijd snel en correct bezorgd

Ik bestel mijn hondenvoer altijd via tims. Dat verloop al jaren prima. De bezorging is altijd snel.

Correct

Ik koop bij Tim's slechts 1 product (totnogtoe). De prijs is zeer goed en de levering bijzonder snel.

Snel bezorgd, goede service

Mijn bestelling was mooi op tijd. Tijdens transport was iets mis gegaan en daardoor lag het konijnenvoer door heel de doos heen. Na een belletje werd geadviseerd om een mail te sturen met foto's en het product werd direct opnieuw verzonden. Helaas hetzelfde verhaal maar met een nieuw mailtje met nieuwe foto's gaan ze nu uitzoeken hoe dit in de toekomst te voorkomen is, Telkens netjes antwoord en een excuses voor de manier waarop het voer telkens aankwam, maar fijn om te weten dat ze er iets mee gaan doen. Prijs kwaliteit ook erg goed want ik bestel de bodembedekking voor de konijnentoiletten ook hier (Back2nature) en het is het voordeligst bij Tim's momenteel! En als je wat meer bestelt, wat toch wel opgaat, hoef je ook geen verzendkosten te betalen en tevens niet te sjouwen met 30l zakken. Erg fijn dus!

Alles weer tiptop in orde

Gewoon goed ! Bestel hier vaker ,en altijd is alles netjes geregeld !

Steeds correcte en snelle levering, dus ik ben zeer tevreden.

Steeds de juiste producten en heel goed verpakt.

Snelle en correcte levering

Uiterst snel geleverd !

Super!!!

Fijne winkel. Snelle levering. Duidelijke site.

vlotte bestelling + levering

mooie website, veel verschillende producten, leveringsdatum te kiezen

Goed product.

Goede communicatie ivm bestelling/levering. Deze 10kg honden koekjes/kluiven al meerdere keren besteld. Baasje en hond zijn er super blij mee. Ga zo door .

Precies wat ik nodig had tegen een leuke prijs

Vlot verwerkt, keurig verpakt en goed ontvangen

Super goed

Ik koop de snacks voor mijn hond , maar de kat van mijn dochter is er ook verzot op. Ik heb een voorraad genomen want als de wanpy stripes er zijn is het binnen een paar dagen uitverkocht . en het is een overheerlijke snack voor de dieren het word ook snel en netjes geleverd .ik ven er super blij mee ! .

super goede service

goede afspraken, op tijd gebracht, super service!

Snelle levering en fijne klantenservice

Bestel al een jaar en alles is altijd snel in huis. En de klantenservice is super.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR