Ik vind jullie super goed

Ik vind jullie super goed ik zou het ieder aanbevelen

Perfecte levering

Zeer goede service en levering

correct en vlotte levering

Goed dienstverlening

Snel geleverd. Product bleek na korte tijd defect. Gratis een nieuwe opgestuurd gekregen, top!

Snelle levering enniet duur

uitstekende service en levering

Bestelling is correct verlopen en netjes op tijd geleverd, niets op aan te merken:-)

Goed geleverd

Kan ik niet omschrijven is gewoon goed

Snel en goed

Snel geleverd, prima prijs/kwaliteit

Gewoon goed

Snelle reactie en goed voer

Snelle levering.

Snelle levering en de prijs.

Een aanrader!

Bestelling geleverd zoals beloofd. Top!

Betrouwbare webwinkel met snelle levering.

Heb een vulling voor het hondenkussen gekocht. Bestellen ging vlot, site is overzichtelijk, levering ook vlot. Dus prima webwinkel.

top

super geholpen

Erg tevreden

Ik vind het prettig om hier te bestellen, makkelijk, snel en betrouwbaar.

Leuk

Leuke website! Super service! Snelle levering !

Mijn bestelling wordt altijd keurig op tijd geleverd. De prijzen van Tim's zijn prima in orde. Ik bestel de volgende keer weer graag bij jullie

Snelle service maar soms onduidelijk

Even heel specifiek; ik zag een "2x product" staan, waarbij er 2 x in de titel staat. Ik wilde er 4 dus klikte deze aan en verdubbelde het. Op een of andere manier toch maar 2 gekregen, wat wel bleek te kloppen, maar het is erg onduidelijk. Verder prima service.

Heel vlug geleverd

Dik in orde

Heel correct bedrijf

Mooie prijsjes snel geleverd.

Perfect!! Vlugge levering!!! Zeker voor herhaling vatbaar Goedkoper dan bij andere verkopers.

Super winkel

Ik bestel hier maandelijks mijn dieren voeding. Makkelijk, sn snel thuis bezorgd en goedkoper als in de dierenwinkel. Mijn bestelling komt altijd heel snel binnen.

Veel keuze in de hondensnacks

Heel veel keuze in de snacks, betaalbaar, snelle levering. TOPPIE !!!

Probleemloos

Ze doen wat ze doen wat ze beloven. Vandaag besteld morgen in huis tegen een markt conforme prijs. Niet te duur maar ook niet de goedkoopste. Betrouwbaar,

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR