Uitstekende service

Snelle verzending en goede klantendienst na verkoop.

Prima.

Prima producten, snelle levering.

Prima geen opmerkingen

Ik hou niet van “verplichte velden”

goede service

goede service en snel geleverd

alles goed geregeld

Snel en goed

Ze zijn erg snel met bezorgen.

Altijd correct!

Correcte levering, goed verpakt en steeds de beste prijs!

snelle levering en prima producten en er word nog aangedacht als de dieren jarig zijn.

Goede service tegen redelijke prijzen.

Alles klopt!

Bestellen, antwoorden en afsturen gaat correct

Enkele keren verschillende producten besteld bij Tim's B.V. Elke keer een goede ervaring. Levering was binnen de verwachte termijn, producten in orde. Prijzen lijken ook goed, als ik het vergelijk met andere webshops. Één keer ontbrak een item, dat was kennelijk niet meer op voorraad. Ik kreeg de optie voor geld retour, of wachten tot het weer op voorraad was. Keurig afgehandeld wat mij betreft.

Super goed en snel in huis

Top bedrijf, op tijd en netjes afgeleverd

Onze hond ( herder)eet nu al een ruim een half jaar geperste brok van biofood, echt een aanrader voor honden die niet goed eten! Hij ziet er prachtig uit, zijn vacht glanst en zit goed in zijn vel. Ben er erg tevreden over.

Goede kwaliteit van de producten

Snel geleverd goede kwaliteit

Bestelling kwam snel, goede kwaliteit

Snelle verzending en goede prijzen

Super leuke mat met Teckel gekocht. Dit had ook nog eens een zeer goede prijs. Verder was de hond ook blij met het bestelde assorti aan vleeswaren. Ook de verzending was erg snel. Goede site!

Goede en snelle service

Goede assortiment tevreden

Voor het eerst

Ik had voor het eerst bij Tim's vesteld, alles was netjes verpakt. Alleen was iets niets leverbaar of zou nog geleverd eorden, waardoor het versturen langer duurde na het contactformulier ingevuld te hebben, kreeg ik snel reactie en het betaalde geld werd snel terug gestort. De rest van de bestelling heb ik in goede orde ontvangen. Zeker een aanradee.

Snel en correct

Snelle en correcte levering

Prima op tijd, maar verpakking slecht

Prima aflevering op afgesproken tijdstip. Goede prijs kwaliteits verhouding. Maar de verpakking is erg slecht. Van de 8 pakketten waren er 7 in slechte staat en was dus ook van de inhoud de verpakking beschadigd. Alles moeten overstorten in tonnen om het afdoende te kunnen bewaren. Ook de Renske verpakking was helemaal beschadigd.

Snelle en perfecte levering

Heel tevreden over de snelle levering van hondenvoeding

Top !

De bestellingen zijn keurig op tijd en goed van prijs.

Super service, snelle en correcte levering

Super service, correcte en snelle levering

Kwaliteit voor goede prijs

Duidelijke website. Snelle levering.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR