Makkelijk bestellen

Website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Prijzen zijn heel gunstig. Levering zou , vergeleken bij andere aanbieders, sneller mogen.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Super service

Een super levering super service en goed te bereiken en naar oplossing zoeken als iets mis gaat ik ben samen met de bunnys erg blij met de bestelling

besteling is binnen

geen klachten

Tevreden

Eerste bestelling gedaan waarbij mijn hond ook jarig is geweest dus er zat meteen een extraatje bij. Levering is prima gegaan

Snel

Supersnel, had besteld en binnen een dag was alles er.

Goede prijs goede kwaliteit snelle levering

Ik kwam ze tegen op google en dacht laat ik hier eens bestellen. Goede prijs ..snelle levering vooral in deze tijd ...en zeer tevreden over het product . Ik ga hier zeker vaker bestellen

Oké

Prima product en snelle levering

1e keer 'n bestelling gedaan voor donuts met kip voor de hond. Mooi formaat kluif met veel gedroogd kippenvlees. Dat is bij andere wenwinkel wel anders. Daar zijn ze amper 6cm met weinig kip.of eend. Deze van Tim's zijn ruim 7cm doorsnee. Zeer tevreden!

Zeer snel ondanks de feestdagen

Zeer snelle verzending. Helaas product paste niet. Credit correct afgehandeld.

Snelle levering, duidelijke webshop.

goede prijs en snelle levering.

Duidelijke website.

voor het eerst besteld bij Tim's. Producten was ik al bekend mee. Snelle levering

Zeer snelle levering. Correcte prijzen. En vriendelijke mensen bij de chat als je een vraag hebt.

Snelle levering en goede klantenservice

TIM’s heeft leuke aanbiedingen. Ik bestel er graag het voedsel voor mijn katjes. Dat is niet makkelijk verkrijgbaar. TIM’s biedt het aan tegen een goede prijs en de bestelling wordt snel geleverd. Bij mijn laatste bestelling miste er een aantal artikelen. Het contact met de winkel hierover verliep soepel en er werd snel een oplossing bedacht. Uiteindelijk had 2 dagen later toch de volledige bestelling in huis! Geweldig!

Prima goed verzorgd en geleverd.

Goed verzorgd en prima geleverd.

Snel, goed bereikbaar en klantvriendelijk

Binnen 24 uur bestelling in huis! Goed bereikbaar via chat en echt klantvriendelijk! Vaste klant en dat blijf ik.

Prima geregeld allemaal

Super snel levering en goede producten

Webshop makkelijk en overzichtelijk. Bestelling snel ontvangen. Kwaliteit producten

Goede prijs kwaliteit verhouding, levertijd is reëel en wordt nagekomen

Vlot besteld,volgende dag in huis

Snelle levering, nu wat lekkers extra voor de hond gekregen,die daar heel blij mee was

Vijfsterren

Niets aan te merken .

Fijne dierenshop

Heel goed assortiment en supersnelle levering. Aanrader!

Netjes ingepakt, snelle levering, goede producten

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR