Goede prijs en snel geleverd

Ik heb kattegrind besteld bij jullie. De prijs was goed en 2 dagen later was het binnen.

Snelle levering. Goed spul.

Wel een opmerking. Er zit veel plastic in de verpakking. Dat zou ook met geribbelde karton opgevuld kunnen worden. Ik vind plastic echt kwalijk. Een aanbieding van 2 zakken van 13 kilo zitten in 1 doos. Niet aardig voor de bezorger en niet aardig voor de klant. Vervolgens zit er in de 2e doos een lege voorraad container. Waarom niet die 2e zak in de container. Dan is het gewicht verdeeld.

Goed verpakt snel je bestelling binnen

Prima en snel geleverd

Prima en snel geleverd. Kwaliteit en prijs helemaal in orde.

Heel vlotte afhandeling

Alles liep heel vlot. Volgende dag al ontvangen.

Super ! en snelle levering

Een nieuwe water Fontijn Ebi gekocht voor onze poes Angel en extra filters erbij en een flesje Feliway werkt voor als ons eigenwijsje als ze aan de kerstboom wil bijten ook goed voor als ze aan de meubels krabbelen we spuiten wat op een stuk keukenrol en liggen het bij waar ze wil krabbelen , werkt goed wel soms meerdere keren per dag wat spuiten .

Vlotte levering

betaalbaar konijnvoer en veel keus. ik ben zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer tevreden . En beveel alle knaagdier eigenaars de shop aan. NIETS TE KLAGEN

Goed ingepakt, snelle levering!

Prima bedrijf, betrouwbaar.

Snelle levering tegen een prima prijs. Wat je van een goed bedrijf mag verwachten.

Het was een prima ervaring

Altijd een extraatje voor de doggies.

Goede en snelle levering

Pakket was goed en met zorg verpakt. Kreeg er nog een probeer zakje van Konijn Selective bij. Ik heb geen konijn maar waardeer het extraatje wel

Bestellen overzichtelijk, scherpe prijzen, snelle verzending. Ik bestel hier vaker nu.

Goeie website, overzichtelijk

Goede prijzen, mooie acties, makkelijk artikelen te vinden.

Netjes zoals afgesproken geleverd..

Wel in een enorm grote doos

TIPTOP

Ik bestel al jaren bij Tim s en heb nog nooit een slechte ervaring gehad.Bestellingen altijd in orde.Levering altijd op tijd.Altijd goede informatie indien levering toch wat later zou zijn.Ik kan Tim s aan iedereen warm aanbevelen. Bedankt Tim s voor de goede zorgen die u steeds aan mijn bestellingen geeft.Vriendelijke grtj Marina en onze 2 hondjes Chanelleke en Pebbels

Bestelling juist, levering snel en goede kwaliteit product, en achteraf betalen eenvoudig.

Ik vind het een uitstekend bedrijf

Ik vind de site goed en overzichtelijk de bestelling wordt snel geleverd Heb nog geen slechte ervaring gehad. Houden zo Tim.

Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze en snelle levering is voor mij belangrijk.

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Voelt persoonlijk.

Uitstekende service

Ik had grit en een kattenbakschepje besteld. Dit het gewicht van het grit was het schepje tijdens het transport kapot gegaan. Na melding werd dit direct opgelost en werd er een nieuw schepje gestuurd. Top!

Ik kan niet denken wat er verbeterd moet worden

Als persoon uit België vind ik het een uitstekende service alsook prijs-kwaliteit

uitstekend service, zeer snelle levering

Levering : reeds na 1 dag ! Had ooit telefonisch contact wegens problemen met toelevering van "Lily's kitchen " : bijzonder vriendelijk en behulpzaam iemand aan de lijn bij Tim's - kortom : een aanrader...

Favoriete speeltje voor onze kat

Onze kat vind het geweldig. Leuk speeltje wat je kat nieuwsgierig maakt

Snelle en vlotte afhandeling van de bestelling.

Als ik iets besteld is het altijd correct en zelfs iets meer, is het de volgende dag niet geleverd .Zoniet laten zij u onmiddellijk iets weten .dit is één van de weinige bedrijven die dit doen, dit stel ik zeer op prijs. Ik ben al twee jaar klant dat zeg ook iets over de service .

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR