Weinig voor veel geld

Ik heb een bestelling gedaan van vlees strips, dan verwacht je ook een redelijke zak te ontvangen. Dat viel dus vies tegen. Wilde het loslaten door niet te reageren en er gewoon niet weer te bestellen, maar dan vragen ze naar mij ervaring. Nou dit dus.

Goede producten, goede service

Super product

?

Snel en correct

Besteld en de volgende dag geleverd, en voor een normale prijs

Goede prijs snelle levering

Goedkoper dan bij andere websites en een snelle levering. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.

Super service en snelle verzending

Heel tevreden ook met kerst cadeau

In een woord supper

Producten van zeer goede kwaliteit op tijd geleverd met leuke extra presentjes

Prettig om online te shoppen

Een mooi assortiment, en de vriendelijkheid en klandizie is geweldig

Ik heb het artikel terug gestuurd en tot op heden nog niets vernomen. Gelukkig heb ik inmiddels een reactie gehad. Daar ben ik erg blij mee.

Snel en netjes geleverd!

Goede prijs en snelle levering. Van drie grote zakken back to nature.

Goede prijs

Werkt prima

De Pet-towel werkt goed, maar als je een grote hond hebt, is het formaat wat aan de kleine kant.

een hele goede ervaring

een snelle terugkoppeling en snelle levering. Duidelijke communicatie, zeker voor een volgende keer. Succes verder en bedankt!

Prima!!

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Snelle levering, alleen jammer dat je bij sommige producten geen voorkeur qua kleur kunt opgeven

De bestelling heb je snel in huis, nog nooit geen problemen mee gehad.

Prijs is gunstig, snelle levering, prima verpakt !

Gewoon een betrouwbare firma, met lage prijzen op merkartikelen en ook nog eens een snelle levering....aanbevolen !!

Artikel werd snel bezorgd, was in goede staat en aan een aantrekkelijke prijs. Enig minpunt: geen reactie op een vraag over het product via de mail.

Goede prijs kwaliteit verhouding, vlotte levering

Snelle service en concurrentiele prijzen.

Een overzichtelijke website en enorm snelle levering. Blij mee

Top goede service.

Zeer tevreden en raad het iedereen aan.

Tevreden van het product!

Vind het product heel goed. Alleen de problemen bij PostNl hebben voor serieuze vertraging gezorgd.

Fijne webshop met ruime keuze

Nu voor de 2e keer besteld. Prijzen zijn scherp, keuze is ruim en de levering was weer super snel. Zelfs de dag voor Sinterklaas nog een kadootje besteld (op de gok) en het werdt de volgende dag geleverd.

Snel bezorgd en fantastisch product

Snel bezorgd en fantastisch product