Overzichtelijk om te bestellen

Ruime keuze en goede levering

Uitstekend materiaal voor mensen met rugklachten

Was verwonderd hoe gemakkelijk dit is in gebruik . Mijn hond stond heel relax wat heel belangrijk is

Perfect!

Artikelen besteld vanuit België, volgende dag netjes geleverd.

Zeer vriendelijk en eerlijke prijzen!!!

De klantendienst is zeer vriendelijk. Doen niet moeilijk om een aanpassing. En het zijn zeer eerlijke en voordelige prijzen! Ik ben fan!

super snelle service

super snelle service!!

Klantgerichtheid is minder

Ik ben keurig op de hoogte gehouden betreft de bestelling en levering. Helaas had ik het verkeerde besteld en een retour maken en versturen gaat ook goed en vlot. Maar dan.. Volgens postnl is het pakketje 3 dagen geleden bij jullie retour gekomen. Ik zie hier niets over terug in de status. Ik heb iets anders besteld en betaald, dus ik verwacht ook mijn geld retour van het geretourneerde. Toen ik vandaag belde om te informeren hoe het daarmee staat, kwam ik in een keuzemenu. Aangezien de eerste 4 keuzes allen van toepassing waren heb ik keuze 5 ingetoetst. Daar kwam ik in een wachtrij. Wachttijd 1 minuut. Oké, dat is te doen, dus ik wacht. Een minuut later is de wachttijd 2 minuten. Vreemd. Zou toch korter moeten worden. Weer een minuut later krijg ik te horen dat de wachttijd ongeveer 3 minuten zal zijn. Zo ging het door tot 9 minuten! Toen ben ik afgehaakt omdat ik ook weer verder moest met mijn werk. Erg jammer dit.

Snelle levering, fijn product

Onze oude hond ligt heerlijk te slapen in haar nieuwe mand, fijn!

geweldig

prima en nette bezorging en kwaliteit

Levering compleet en volgens afspraak

Alle bestelde producten waren op voorraad. De bestelling werd afgeleverd op de gestelde datum. Alles compleet en netjes verpakt. Nu 2x een bestelling gedaan en tot nu toe alles in orde. Ik ga hier wel vaker bestellen.

Correct en snel

Snelle levering, nog nooit een probleem gehad

Alles netjes en super snel geleverd.

Alles netjes en super snel geleverd.

Goede snelle levering met goede aanbiedingen

Wat je bestelt krijg je keurig en snel geleverd. Ook de aanbiedingen zijn erg fijn en goed. Heb al diverse mensen uit mijn vriendenkring al doorverwezen naar Tims

Alles wat ik nodig heb voor mijn hond

snel bezorgd en vriendelijk aan de telefoon

Fijne webshop

Ik heb nu een aantal keren besteld en ben zeer tevreden. Snelle verzending van mijn bestelling en ook prettig contact met een medewerker die snel en vriendelijk op mijn mail reageerde.

Prima ontvangen wat ik besteld had en de doos paste nog net in onze pakketbrievenbus.

supersnelle service

supersnelle service en goede communicatie

Breed assortiment

Er is veel keuze. De levering duurt soms wat lang.

Prima service en uitstekende prijs-kwaliteit

Vlotte en correcte service. Snel verwittigd bij langere levertijd met optie van terugbetaling! Sterk.

Goed konijnenvoer

Ik heb Hopper Select voor mijn konijnen besteld. Snelle levering. Goede voeding voor ze en ze vinden het lekker.

Supersnelle levering, en meedenkende klantenservice.

Zie boven.

Altijd op tijd

Mijn honden zijn doen het erg goed op hun geperste brok ,en wanneer ik bestel is het de volgende dag in huis. Dus zit nooit zonder voer.

Super goed snelle levering

Super goed snelle levering

Goede service en een groot assortiment.

Groot assortiment voor elke beurs.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR