Zeer goede service

Reageren gelijk op email en bieden een gepaste nette oplossing. Snelle levering en kwalitatief goede producten

Leuke aanbiedingen, prima assortiment en snelle service

Schrijf je in op de nieuwsbrief dan blijf je op de hoogte.

Snel en correcte levering

De werking tussen mij en Tim's verloopt uitstekend.

Als ik iets nodig heb voor mijn labrador Ragnar kijk ik eerst op de site van Tim's. Normaal vind ik daar wat ik nodig heb aan een zeer goede prijs. Als ik de bestelling vandaag doe, wordt deze morgen al gekeverd. Tot hiertoe heb ik nog nooit problemen gehad met mijn bestellingen. Ik ben vooral dankbaar dat zij de hondenvoeding ven het merk FOKKKER hebben, wat je niet over kan vinden. Tim's is TOP!!!

Prima service en snelle levering

Vandaag besteld en morgen in huis met héél goed bedoeld een gratis zak hondensnacks. Alleen jammer en wat onalert dat het gratis product wat meekwam vol granen zit terwijl ik 2 grote dure zakken graanvrij hondenvoer had gekocht. Gelukkig was de hond van de buren er wèl blij mee…

Altijd een zeer goede prijs en prima tijdige levering

Leuk pakket samengesteld door jullie. En niet duur.

Geen enkel minpunt, adequate levering!

Goede kwaliteit en Goede service

Snel en goed.

Snel geleverd en mooi, alleen iets terug moeten sturen was te groot dat jasje voor 1 hond, dit gratis teruggestuurd, heb nog niet terug betaald gekregen, klopt dat?

Snelle levering, goede service

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden wanneer pakket verstuurd werd.

Alles prima in orde

Snelle bezorging

Snelle verzending, goede aanbiedingen

Scherpe prijzen en snelle levering

Zeer concurrerend met andere leveranciers. Snelle levering met altijd een gratis extraatje.

Snelle levering tegen goede prijs

Snel ontvangen wat ik bestelde. Product werkt prima.

Snelle levering en duidelijke informatie op site.

Tim's heeft een groot assortiment en de levering is snel. Goede website. Top service!

Snel geleverd met interessante kortingsactie... Bedankt!

Hondevoer en beaphar no stress navulling besteld... Zoals altijd prima in orde!

Snelle levering en klantvriendelijke site

cheap and fast

Good price and fast delivery

Altijd voorraad, snelle levering, ruime sortering en lage prijs.

Uitgebreide keuze, zeer snelle levering

Zeer positief. Kan iedereen alleen aanraden! Ik winkel regelmatig en heel graag bij deze winkel. Bedankt voor jullie geweldige service.

Snel , goed

Snelle en nette levering.

Producten worden snel verstuurd service is erg goed. Ik raad deze winkel ook aan.

Supersnelle levering

Ik zocht een bepaald type krabpaal (specifieke hoogte). Nergens gevonden, wel bij Tim's!

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR