Goede ervaring

Bestellen ging makelen via internet en een snelle levering

Altijd goede service

Ik ben erg tevreden, maar als afnemer van de vegan producten zit ik niet te springen bij het zien van de (doorgaans) dierlijke cadeautjes die ik vaak voor mijn hond krijg. Het is natuurlijk wel superlief dat Tim's altijd iets extra's geeft :-)

Goede service en ruim assortiment

Goede,snelle service

Eenvoudig bestellen en snelle levering.

Perfect product en levering

Goede producten, correct verpakt, op tijd geleverd

product zoals verwacht

snelle levering en goed product

Prima. Snelle levering

Snelle levering, prima assortiment

Correcte en vlotte levering. Niks op aan te merken.

goede service

Ik heb nu 1 zak gebruikt moet wel even wennen de katten krabben het toch een beetje kapot dan heb ik de urine onder in de bak liggen. De korrels blijven er wel mooi in liggen dat scheelt wel. Moet er nog aan wennen.

Fijne webshop

Levert goed en snel tegen een mooie prijs kwaliteit verhouding. Website zelf zou beter kunnen. Zoeken is soms beetje lastig, niet heel overzichtelijk

Aanrader, maar.....

Goede kwaliteit en snelle levering. Maar ik had het verkeerde product ontvangen. Omdat de verpakking al open was kreeg ik mijn geld niet terug en kon het ook niet meer terug sturen. Dat was jammer, maar ik kreeg wel heel netjes een compensatie.

Zoals altijd uitstekend

Alles perfect en snel geleverd

Snelle en goede levering

Prima en snel verzonden

Ik ben tevreden over mijn bestelling.

TOP!!

Snelle correcte levering.

geweldig

prima site en snelle levering top

Aanrader

Elke bestelling werd steeds snel en goed verpakt geleverd. Heb nog geen enkele keer verkeerde of ontbrekende artikelen geleverd gekregen. Ook de promoties zijn interessant en het kleine cadeautje bij een bestelling is aangenaam :-) Ik ben tevreden en zal hier nog bestellen. Bedankt Tim's.

tevreden

tevreden over de bestelling , alles netje en de prijs okee, het bezorgen is een ander verhaal, maar dan kan Tim,s bv niets aan doen helaas

goede service en een snelle levering.

Goede hondenbrokken voor elke beurs en een snelle levering.

Goede prijzen en altijd een extraatje

Alles prima in orde, van bestellen tot aflevering

Top leverancier

Breed assortiment tegen echt hele scherpe prijzen. Levering super met altijd een leuke extra attentie erbij.

Snel en netjes

Wij hebben al vaker bij Tim’s besteld. Ze hebben een snelle levering en alles word netjes af geleverd.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR