Betrouwbare onlinewinkel

Steeds vlotte en correcte levering.

Goede prijs/kwaliteit. Snelle verzending.

Ik zoek eerst op product en prijs. Ik bestel nergens waar ik verzendkosten moet betalen. Ik kijk bij wie ik voor het laagste bedrag moet bestellen om geen verzendkosten hoeven te betalen. Daar bestel ik.

Leuke site, leuke producten & snelle levering. Top!

Snel verzonden! Was er eerder dan vermeld.

Goede service, duidelijke website. Kortom GOED

Top,klasse ,kwaliteit en kwantiteit.

Snelle service goed geprijsd, kwaliteit en kwantiteit. Vriendelijkheid en iets lekkers voor mijn hond Simba.

Snel, goede kwaliteit, zeer tevrede

Prima service!

Mooi op tijd bezorgd,maar de doos was slecht dicht geplakt was open.maar alles zat er gelukkig nog in

prima service

vlotte levering

Stuk goedkoper dan Bolpuntkom

We zijn zeer tevreden over de prijs en snelle levering van Tim. Het product kende we al, dat is net zo goed als in andere winkels.

Goede producten en snel geleverd

Bestel hier altijd hondenvoer en soms snoepjes voor de hond en katten. Het wordt altijd snel geleverd super fijn! Ook krijg je regelmatig een mailtje met als je wat besteld dat je er iets gratis bij krijgt. Super tof! Dat is ook een van de redenen dat we hier altijd bestellen. Zo leren wij nieuwe dingen om uit te proberen en kunnen we die later ook bestellen als ze er gek op zijn!

Altijd op tijd bezorgd

zoals altijd; TOP!

site werkt fijn, goede prijzen. Wanneer ik de klantenservice bel dan word ik ook fijn en goed geholpen.

Gewoon goed.

Goede aanbiedingen, producten en service. Snel en correct geleverd.

Zoals afgesproken, kwaiteit prima

Levering en kwaliteit zoals ik mocht verwachten

Altijd snelle bezorging en iets extra’s aan snacks voor mijn hond erbij !! Dat waardeer ik erg.

Prettig. Koop er graag.Helaas geen Royal Canin hondenvoer.

Had het bestelde de volgende dag in huis. De doos was iets te klein waardoor het kussen er een beetje opgepropt in zat. Maar het is er wel goed uitgekomen. De volgende keer een passende doos gebruiken.

Heel tof assortiment, goede prijs en kwaliteit, ook de service is top.

Duidelijke site en snelle levering

Snelle service / levering

Zondag besteld, maandag in huis. Goed geregeld!

Goede en snelle levering.

Prima.

Je wordt netjes op de hoogte gehouden over je bestelling, snelle levering.

Vlotte levering en prima prijs kwaliteit verhouding. Dank je wel

De service is goed, snel en overzichtelijk. Leuke aanbiedingen via de mail.

Snelle, goede service.

71 Hongkongstraat