Super snel geleverd!

SNELLE SERVICE

snelle service, behulpzaam met informatie, jammer van de verkeerde info over de achterkant van de vervoerskennel

Pakketje werd snel geleverd en was keurig verpakt

Pakketje werd snel geleverd en was keurig verpakt

Leuk assortiment

Snelle levering, geen onnodig verpakkingsmateriaal, eenvoudig te bestellen.

Direct geleverd wat ik nodig had voor een heel scherpe prijs!

Voor het tweede nest van mijn hond had ik een nieuwe warmtemat nodig. Bij een korte google vergelijking kwamTim's als goedkoopste uit de bus. Besteld, betaald en de dag erop al thuisbezorgd! Onze pups liggen er warmpjes bij!

Heel vlug geleverd en in perfecte staat

De bestelde artikelen zijn naar wens.

De snelste service die ik ken! Netjes verpakt. Nette prijzen.

Ruime keuze, en honden zijn tevreden met wat ze krijgen.

beestje teruggevonden bij Tim

snelle levering in vertrouwen...doch de billing QR CODE werkt niet ! via gewone overschrijving betaald . heel tevreden klantvriendelijke bediening Thanks :-)

Top! Snel en uitstekende service.

Tot nog toe heel tevreden. Altijd iets extra’s als service. Leuk bedrijf. Komt heel klantvriendelijk over.

Produkten prima en voor een mooie prijs

Ik bestelde een honden/kattenhok en wat vogelvoer via de website. De kwaliteit van beide producten is prima. De levering verliep trager dan was toegezegd en in twéé etappes. Gezien de prijs/kwaliteitverhouding ga ik waarschijnlijk nog wel vaker daar bestellen.

Snel en goed

Al mijn bestelde artikelen deden aan hun verwachtingen, prijzen zijn laag, en het is snel en goed verzonden! Dan kan je alleen maar tevreden zijn toch!?

Top service!

Leuk uitgebreid assortiment en super snelle levering!

Producten tóp, verpakking 3x niks

Ik kan eerlijk zeggen dat ik geluk heb gehad: de verzendverpakking was kapot gegaan/opengebroken en door PostNL weer dichtgeplakt. De kans bestond dat de sending niet compleet zou zijn: gelukkig was mijn zending wél compleet. Producten van Tom’s verdienen absoluut een dikke 10! Maar wellicht is een extra investering in verpakkingstape een aanrader.

Snelle bezorging en goed prijs.

Goede service en snelle levering. Top bedrijf.

goede producten scherpe prijs

Ik heb producten gekocht van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs

Mooie groot verpakkingen voor nette prijzen en snelle levering

Mijn hond vindt wat ik koop altijd heerlijk en ik ben blij dat ik het voor deze prijs kan aanbieden

Klantenservice heel behulpzaam en vriendelijk. Fijne webshop leuke aanbiedingen

Gewoon geweldig

Het product zoals verwacht , bezorging op tijd en met aandacht

Snelle levering, goede kwaliteit

Goede kwaliteit, niet duur en een snelle levering. Ga zo door

Genoeg keuze , snelle levering

71 Hongkongstraat