Snel en gemakkelijk!

Duidelijke website, eenvoudige bestelling en snelle levering.

Snelle levering. Netjes geholpen door klantenservice. Heel tevreden. Bedankt!

Prima service, snel geleverd, goede kwaliteit

Wij blijven bij jullie bestellen

Mooi en ruim aanbod. Goede service en mijn bestellingen worden altijd netjes en intact afgeleverd.

Fijne webwinkel

Fijne winkel om rustig spullen uit tezoeken voor mijn katten

service

ben heel erg tevreden met tim,s altijd op tijd met hun levering en het eten en speelgoed is goed . Ik zou iedereen het aanraden om hun spullen daar te kopen . Super

voordelig en snel

snelle levering en ruim assortiment

Super snelle service!

Heb een geweldig leuk kattenhuisje gekocht hier. Dag erna was het al geleverd. Zeer netjes ingepakt en weinig onnodig verpakkingsmateriaal. Super!

Prima.

Snel in huis, artikel zag er goed uit.

snel geleverd

Na mijn bestelling snel en correct ontvangen

Lang gewacht voor levering

Ik kreeg eerst een grote doos met een zakje kattensnoepjes. Op het hondenluikje heb ik erg lang moeten wachten.

Ruim assortiment en snelle levering

Veel keuze

Prima levering

Zeer goed bedrijf

Je krijgt wat je besteld als het mogelijk is dan heb je het de volgende dag al binnen met een extraatje voor de honden Er is veel keuze

Zeer goed!

Het is een hele duidelijke website, en zeker niet de duurste! Sommige artikelen zijn euro's goedkoper dan op andere sites. Ook zeer fijn, af en toe worden er verrassingen mee opgestuurd als je iets besteld. Ook de leveringen gaan steeds heel vlot. Tim's is een van de eerste sites die ik raadpleeg als ik iets nodig heb voor de hond.

Fout PostNL door Tim's goed opgelost

PostNL has pakje weggemaakt. Zonder problemen een andere opgestuurd gekregen.

Snel en goed verpakt!

Precies zoals in de beschrijving op tijd geleverd en nog véél belangrijker: zéér goed verpakt!! Artikelen exact zoals aangegeven.

Goed verpakt en snel verzonden

Goede kwaliteit

Super goed

Fijn dat je per ras kunt bestellen, bestelling meestal dag later in huis

Snel en netjes geleverd

Prima levering, snel en netjes

Tevreden

Het artikel werd snel geleverd. Mooie loopplank en stevig. Maar het was te groot voor gebruik dus ik heb het terug gestuurd. Geld terug gekregen

zoals beloofd: snel en keurig in orde.

zoals beloofd: snel en keurig in orde.

Correcte levering.

Wegens drukte kon mijn levering niet onmiddellijk uitgevoerd worden. Geen probleem voor mij, ik ben niet één van die mensen die eisen dat leveringen dag op dag uitgevoerd willen zien.

Goede website en lage prijzen en super snelle verzending

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR