heel tevreden

Snelle levering en voordelig

veel producten, snelle levering

veel producten, snelle levering

goede snelle levering

Goede snelle levering. Duidelijke mail dat de levering was gesplitst.

Op zondag besteld en maandag al in huis.

Snel geleverd en goede kwaliteit

De bestelde hondenkoekjes waren netjes geleverd en afgaande op mijn hond ook erg smakelijk..

Vandaag besteld morgen in huis

Razendsnel alles geleverd en in perfecte staat!

Snelle levering, wat ik kocht was hier veel goedkoper dan elders. Zeer goede kwaliteit. Ik heb nog een cadeautje gekregen bij mijn bestelling, wat wel heel fijn is.

Alles was perfect

Snelle en correcte levering. Aantrekkelijke geprijsd

De juiste artikelen voor mijn hond. Duidelijk omschreven. Aantrekkelijk geprijsd t.o.v. anderen. Attente en behulpzame, vlotte klantenservice.

het ging Goed voor de eerste keer , 6★

Vriendelijke klantenservice

Vriendelijke klantenservice. Snelle levering. Alleen een probleem waar ze bij Tim's niets aan kunnen doen is dat de honden geen gebruik maken van de orthopedische mat die we gekocht hebben. Allebei een keer op gelegen en daarna niet meer. Terwijl beide honden oud en artrose op hun heupen hebben waardoor liggen en opstaan veel energie vraagt voor de beide honden.

prima snelle en goede levering.

prima snelle en goede levering.

Goede en snelle service

Voor herhaling vatbaar zakendoen

Goeie service !

Super snelle levering. Mooie spullen

Duidelijke site snelle levering!!

Prettige site om te bestellen. De katten zijn blij met de krabpaal wij ook! Snelle levering!

qua verzending slechte service

Op zich goed product, niet duur; alleen hadden we het vrijdag besteld rond 10 uur in de ochtend; en nog speciaal gebeld dat we het echt zondag in huis wilden hebben vanwege een verjaardag. De mevrouw kon dat helaas niet doorgeven aan degenen die het inpakten (????); maar zei dat we het product altijd konden weigeren aan de deur als het te laat was. Lijkt me dat dat voor jou als bedrijf ook een kostbare zaak is om alle pakketjes die te laat geleverd worden op eigen kosten weer terug te krijgen!!!! Voor 14 uur besteld was doorgaans de volgende dag bezorgd zei ze. Dus we hebben het er maar op gewaagd. Helaas kregen we pas zaterdag het verzendbewijs; dus was het al te laat verzonden. Maandag kregen we per mail bericht dat de bezorgservice tevergeefs langs was geweest; maar we waren de hele dag thuis geweest. Kortom slechte service rond bezorgen. Product is redelijke kwaliteit. Ook rommelig ingepakt; producten waren uit de plastic bewaaremmer gevallen en slingerden los in de kartonnen verzenddoos.

Super snelle service

Na 1 dag het vlees diepgevroren binnen, super!

netjes ontvangen

goed verpakt leuk systeem met deze bakjes, voor mij iets te kort maar heb een manier gevonden om daar mee om te gaan. je moet echt een kleinere maat kooi hebben. het schuif systeem is geweldig

Snelle, vlotte levering.

Leuk huisje aan een hele fijne prijs ;-)

Ze doen wat ze beloven!

Ze doen wat ze beloven! Onze hond vindt het lekker! En daar je het voor.

Goede prijs en snelle levering.

Goede prijs en snelle levering.

veel keuze, snelle levering op de afgesproken dag

Wat in veel 'dierenspeciaal' zaken niet te koop is, heeft Tim's BV wel. Makkelijk te vinden op de website en zonder een verplicht account te bestellen. Communicatie over betaling en levering prima in orde.

Is goed

71 Hongkongstraat