Respuesta del dueño del negocio
Beste Angela,
We betreuren dat er nog steeds dingen onduidelijk zijn betreft onze dierendagactie. Veel mensen hebben dit pakket gewoon gekregen bij besteding van minimaal €80,-.
Daarnaast was het pakket los verkrijgbaar voor een bedrag van €4,95. Aangezien de waarde van het pakket ver boven de €20,- lag, was dit tevens een actie dit jaar.
Dat er geen einddatum bij de actie stond, betekent natuurlijk niet dat deze oneindig loopt. Op het moment dat je jouw bestelling plaatste, zat het pakket niet meer automatisch bij bestellingen boven de €80,-. Deze kon toen nog wel voor de actieprijs worden aangeschaft. Iets wat later ook niet meer mogelijk was. Gezien een actie ergens moet stoppen en een voorraad natuurlijk ook beperkt is.
Ik begrijp dat er vanuit de klantenservice is geprobeerd je tegemoet te komen met een ander leuk extraatje maar dat je er zelf voor gekozen hebt je bestelling te annuleren.
We vinden het erg jammer dat er zo op onze dierendagactie gereageerd is, ook dat we je om deze reden kwijt zijn als klant. De focus binnen de klantenservice van TIM's ligt altijd op het oplossen van problemen, naar ieders tevredenheid. Maar het moet wel binnen de mogelijkheden liggen.
Met vriendelijke groet,
TIM's klantenservice