Ja ik heb niks teklagen altyd netjes bezorgt als ze iets niet in de schappen hebben altyd proberen ze met compeseren altyd netjes en beleefd aan de telefoon niet prijzig ik bestel graag bij jullie

Correcte levering

Correcte levering….

Snel bezorgd, goede prijs

Bestelling werd snel en op de afgesproken dag bezorgd. Bij Tim's betaal ik het minst voor het voer.

Prima service alleen zou het assortiment wat groter mogen. Met name voor katten.

Snelle en zoals afgesproken leveringen voor een goede prijs!

Topservice en ruim assortiment

Ik ben erg tevreden over de service en het aanbod van Tim's. Makkelijke en overzichtelijke website dus een bestelling is zo gedaan. Verzending altijd erg snel en mocht een artikel wat verlaat zijn dan wordt je gelijk op de hoogte gebracht. De prijzen vind ik erg schappelijk, vaak goedkoper dan bij andere aanbieders. Aanrader dus.

Keurig gedaan wat gezegd is.

Goede prijs!

Tevreden!

Over de hele lijn tevreden!

ruime keus en scherpe prijzen voor ons konijn

producten van goede kwaliteit en scherpe prijzen

Duidelijk snel goed

Goede producten snelle levering

Snelle levering, goed product

veel keuze en goeie uitleg

Mijn bestelling is snel verzonden

Goede sortering, ruim aanbod

Goed, prima service en snelle levering tegen aantrekkelijke prijzen.

Snelle levering, goede kwaliteit

Uiterlijk een zeer mooie kennel maar niet de allerbeste (stevigste) materialen

de bevesteging van de grasmat is niet stevig genoeg

voor mij is de hondentoilet niet een hoogvlieger, mijn hond sleurt direct de grasmat van de bak af. Hij beziet het als een speeltje. De 4 connectors zijn zo licht gemaakt dat ze de mat totaal niet op haar plaats kan houden. Een dag geprobeerd en nu opzij gezet. Werkt echt niet voor mijn hond

Supersnelle levering met nog extra's ook!

Ik bestelde op zondagmiddag een stoffen reisbench bij Tim's en de volgende ochtend werd het al bezorgd! Wat een supersnelle levering! In de eerste plaats was het product bij Tim's al goedkoper dan elders, maar daarbij werd ik nog verrast door extra bonuscadeau's (speeltjes en lekkers voor de hond). Echt heel leuk!

geweldig

elfs op zondag besteld en maandag al geleverd. SUPER.

Snel verstuurd, goede kwaliteit en goede prijs

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering en goede service.

Vlotte levering van een te grote bench

Ik bestelde een kleinere bench dan het geleverde formaat. Gezien ik de bench dringend nodig had besloot ik hem te houden. Hij is echter zeer ongemakkelijk in gebruik, past amper in onze kofferbak... jammer dat jullie niet gewoon lieten weten dat de bestelde bench niet geleverd kon worden, dan kon ik snel op zoek naar een andere... Nu zit ik ermee...

Lekker goedkoop

Goede website

Snelle bezorging en een overzichtelijke website

Perfect!

Erg snelle levering. Goed verpakt. Voordelige prijzen.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR