Correct en goed

Bestelling en levering vlot verlopen

Snel geleverd (volgende dag), producten netjes verpakt en zijn zoals omschreven op de website.

We zijn al langer bekend met air buggy for dog maar helaas blijkt onze oude bak toch bijna aan vervanging toe. En plots bestaat onze oude winkel niet meer. Toen kwam ik jullie winkel via Google tegen en bleek de prijs nog mee te vallen en volgende dag in huis. Nu kunnen we zonder zorgen opstap.

Dozen goed dicht gemaakt de voerzakken heel

Snelle levering,goedkoop,goede kwaliteit

Fijne ervaring, snelle levering , goede prijs en kwaliteit..elders dezelfde 40 a 50 euro duurder en ontvangt email als beetje vertraagd is,met excuses maar dan alsnog geen lange wachttijd.

Altijd goed en snel

Bestel er vaker, niks op aan te merken. Breed assortiment en alles keurig geregeld

Klantenservice top!!!

Bestelling fout gelopen bij de post, maar Tim’s zorgde direct voor een oplossing! De volgende werkdag werd mijn pakket geleverd. Alles tiptop in orde! Wij bestellen zeker vaker!

Goede producten voor een goede prijs

Groot aanbod van allerlei producten en van goede kwaliteit.

Snelle levering en goede prijs.

Tov andere online winkels was hier de prijs het voordeligst.

Niets te klagen!

Corect

Vandaag besteld morgen in huis. Super snelle correcte levering zoals beloifd. Ik ben zeker tevreden.

Topservice

Ruime keuze voor goede prijs

Heel tevreden

Vlotte levering

Correcte levering

Mijn levering kwam netjes aan en werd ook snel geleverd.

Top winkel altijd snelle levering en leuke speeltjes voor mijn caafjes.

Zeer snelle levering, en top producten

Probleem direct opgelost

Bij billink stond mijn factuur 2 maal voor mijn bestelling, zonder problemen direct opgelost na een mail testuren. En bestelling super rap geleverd.

Slechte service

Hij besteld voor een hamster. Komt biet overeen met de tekst en foto. We wachten naar ruim een week nog steeds op een oplossing. Hij is retour. Goedkoop blijkt dus duurkoop.

Goed maar te duur

Goed, maar duurder dan sommige concurrenten.

Gewoon erg goed

Alles ging zoals het hoort. Je word op de hoogte gehouden over je aankoop en het was heel goed verpakt dus ja alles was heel goed.

Zeer goede voeding van your dog( rottweiler pup)

Bestelling geplaatst en snel geleverd!

Echt zeer goed.

Top kwaliteit pindas. Alleen een dag te vroeger geleverd dan gevraagd, maar geen probleem deze keer.

Goede service netjes verpakt

71 Hongkongstraat