Fijne service

Goede uitleg en snelle service

Tip, snel en nauwkeurig.

Altijd netjes op tijd, goed verpakt en zoal besteld

Heel goede ervaring. Een aanrader.

Fijne snelle levering zonder poespas.

Fijne snelle levering zonder poespas

Snelle reactie en vlotte levering

Prima product en snelle levering

Prima product en snelle levering

Perfecte service

Correcte en snelle levering

Snelle levering en goede prijs

Super snelle goede service..

Prima service en een snelle levering. Super

Goed geregeld

Niet zo blij met de pensstaafjes

Ik heb de Pensstaafjes besteld omdat op de site stond 15 cm lang . Ik heb Abij een andere firma voorheen ook besteld maar kreeg allemaal kleine stukjes van ongeveer 5 cm . Dus daarom naar deze firma gegaan en de teleurstelling groot toen ik ze binnen kreeg. Niet de beloofde 15 cm maar ook heel veel kleine stukjes , een bestelling van 12 kg hier ben ik niet blij mee voor een dobermann is dit niet leuk

Kan beter

Bestelling kwam later dan aangegeven datum. Vervelend dat ik hier zelf achteraan moest. Vervolgens aangegeven dat resterende producten in 1x verzonden mochten worden, hier werd ook geen gehoor aangegeven en werd alsnog in delen verzonden. Producten zijn verder prima

Snelle en vlotte levering . Goede prijs

Heel vlotte service, goede communicatie, goeie omschrijving producten. Kortweg: perfect!

Gewoon prima in orde

Makkelijke site om de gezochte artikelen te vinden, snelle levering en producten zoals omschreven. Gewoon goed dus.

Snel en goede prijs

Heel tevreden

Goed en betrouwbaar

Goede leverantie. Enig minpuntje is dat Tim's zegt dat je de datum op hun site zelf kan bepalen, maar de leverantie is dan de dag sowieso de dag erop. Je verandert de datum via PostNL. Dat laatste gaat prima.

Prettig winkelen goed product beloofde aflevering op tijd

Mijn eerste aankoop bij Tim's B.V. prima product en binnen de beloofde termijn van aflevering bezorgd, bedrijf snel bereikbaar per telefoon en email directe informatie over producten prettig personeel.

Snelle levering & goede keuzes

Wat ik bestelde kwam snel en goed aan. Op de site is veel keus, en kwalitatieve producten. Ik ben zeer tevreden.

Razendsnelle service!

Tim's is een van de weinige leveranciers van ons hondenvoer, die dat ook in een 10kg verpakking verkoopt. Natuurlijk tegen een veel aantrekkelijker kiloprijs. En zonder mankeren de volgende dag, nadat ik het op een eenvoudige manier via de website heb besteld. Probleemloos dus, tegen een schappelijke prijs!

Uitstekende webshop

Altijd alles vlug geleverd met steeds een cadeautje voor mijn hond

Snelle en goede service

Bestelling zeer snel en correct geleverd..kzal hier zeker nog bestellen.

Goeie service

Goede site makkelijk te bestellen en goede service.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR