Inmiddels zie ik duidelijke verbetering na mijn laatste bestelling. Kleiner verpakt en goed verpakt.

Uitstekend!

Uitstekend!

Erg tevreden

Goede service en goede prijs- kwaliteitverhouding. Nu meerdere keren besteld.

Snelle en goede kwaliteit

Heel fijne zaak om te bestellen.

Je wordt goed op de hoogte gehouden betreft de status van je besteling. Snelle levering.

Top webwinkel

Netjes, keurig op tijd geleverd.

Sneller levering ,prijs kwaliteit zijn goed en makkelijk site om te bestellen

Goed en goedkoop. Alleen jammer dat de post afbreuk doet door een dag later te leveren

Betaalbaar en snelle levering

Bestelling goed ontvangen, maar toch niet helemaal wat ik wilde...

Ik had per ongeluk het verkeerde voer voor mijn hond besteld. Het was wel het goede merk, maar in plaats van het gewone puppy voer, had ik de puppy large variant moeten bestellen. Mijn fout... Meteen nadat ik de bevestigingsmail ontving van de bestelling, zag ik deze fout en schreef meteen een mail of ik de juiste variant kon krijgen, de prijs was hetzelfde. Na twee dagen ontving ik een reply: de bestelling is al te ver in procedure, aanpassen kon niet meer. Dat vond ik toch wel erg jammer. Ik heb het niet teruggestuurd, want mijn hond had toch echt brokken nodig... Met wat meer alertheid vanuit Tim, had ik zeker de maximale score gegeven.

Perfect geholpen

Had airbuggy bak besteld, besloot uur later toch voor andere kleur te gaan , dit is na telefonisch contact direct omgewisseld. En snel geleverd

Nette winkel keurige service

Keurig gemaild toen mijn bestelling toch niet leverbaar was met de nieuwe levertijd. Komen afspraken netjes na.

goeie producten goeie prijs

Producten zijn goed als ik daarop had moeten beoordelen was het 5 sterren. Alleen doordat 1 doos te zwaar was ingepakt moest deze door een speciale service gebracht worden van post.nl. 2 dozen had ik netjes op de afgesproken dag binnen. Maar de zware doos duurde 5 dagen langer dan de andere en laat daar nou precies het hondenvoer in zitten waar ik om zat te springen. Waardoor ik toch nog bij komst kopen bij de dierenwinkel. Als bij het inpakken beter op de gewichten was gelet dan had ik alles tegelijk op de goede dag binnengekregen.

Prima website

Snelle levering, fijn scharen!

Uitgebreid assortiment voor goede prijzen

Snelle levering, goede producten, uitgebreid assortiment, gunstige prijzen

Snelle levering en goedkoop

Snelle levering en niet duur

Snel services helemaal top

Snel services ik bestel iedere maand 3 tot 4 zakken

heel goed en snel levering

mijn eerste keer mij blijf daar heel goed en snel

Niet duur, snel en goed verpakt

Bestelling: gemakkelijk Levering: snel Prijs: goedkoop Verpakking: stevig

Al diverse keren besteld en komt zoals beschreven staat snel de volgende dag. Ook zijn de prijzen in de winkel heel scherp. Kortom tevreden en blijf terug komen !

Hele snelle levering. echt geweldig.

Vandaag besteld, morgen in huis. Klopt als 'n bus.

Vlotte en snelle levering zoals altijd.

Bestel altijd diepvriesvoer voor de hond maar altijd goed verpakt en stijf bevroren

Snel, maar met een manko

Website, bestelling, levering geen enkel probleem. Echter bij het monteren van de krabpaal Trixie Federico bleek er een groot nietje uit te steken in het zachte stof gedeelte waar de kat zich behoorlijk aan had kunnen bezeren. Gelukkig of jammer en pijnlijk bezeerde mijn dochter zich er aan en hebben we het toen kunnen verwijderen. Geen pluim oor se fabrikant!

dolgelukkige hond

Perfecte service, goede kwaliteit, snelle levering .

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR