Snelle en complete levering

Zowel op de omschrijving van het artikel, op de mogelijk interessante aankoopcombinaties als op de snelheid van levering valt niets aan te merken.

Makkelijke website, leuk aanbod. Enorm snelle verzending!

Fijne webshop snelle service

Wordt geleverd het afgesproken tijdstip

Superrrrr! Toppieeee!!!

Mijn katten zijn blij met hun mooie luxe voerbakjes!!!

Snelle levering maar in Bunny Nature Diggingfun Zandmix zat helaas enkele kleine stukjes glas dat is wel jammer dus eerst goed nagekeken of er meer in zat en toen mochten de konijntjes lekker graven nou dat deden ze ook .

Gewoon prima

Uitstekende aanbieding. Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Snel, duidelijk en zeer goed geholpen voor zeer scherpe prijs

Bellen met klantenservice gaat snel en deskundig, heel vriendelijk geholpen en klantenservice zoekt de vragen goed uit indien nodig, geen aannames of halve antwoorden. Ik had wat vragen over een honden fietskar en met behulp van klantenservice kwamen we samen tot de beste type / oplossing. Snelle levering ondanks dat het model bij fabrikant niet op voorraad was, tussentijds werd ik netjes op de hoogte gehouden voortgang levering. Zeer tevreden, prijs wat ook veel goedkoper dan bij grote Bol website bijvoorbeeld. Ik bestel snel weer hier mijn dieren spullen.

Perfecte communicatie

Na ongeveer twee dagen een e-mail gekregen met verontschuldiging dat de levering zo lang duurt. Het is heel erg geruststellend voor de klant. Verder was het een zeer correct bericht.

Een duidelijke website, vele gezonde artikels en goede prijzen, goed verpakt en snel geleverd.

Niets op aan te merken

Snelle bezorging, en nog een leuk kadetje er bij voor de hond toe

Vlotte levering en keurige bezorging

Vlotte levering en keurige bezorging

Snelle levering ,lage prijzen

Ik heb een hondenkussen besteld ,was er dag nadien .Enige spijtige is dat de stof ervan veel haren aantrekt ,het kostte me wat veel om te retourneren vanuit Belgie dus maar bijgehouden

Op zondag bestelt en de volgende dag al in huis!

Op zondag bestelling gedaan en de volgende dag al in huis en de hondenvoeding goed verpakt.

Goede producten en goede service

Goede prijs - kwaliteitverhouding

alles snel aangekregen en is zoals het is.

bestelling snel geleverd.

Vlot gemakkelijk snel en niet duur

Heel efficiënte werkwijze. Overzichtelijk en snel. Goede prijzen en ruim aanbod.

Prima service en een goed product

De “Rawhide chips” zijn iedere dag favoriet bij onze hond.

Makkelijk om te bestellen. Snel geleverd en goede prijs

Heel attente, prima snelle service en de pindanootjes zijn topkwaliteit voor zeer betaalbare prijs. Ook nog een dank u van onze Duitse scheper voor het superlekkere geschenk! Pat

Snel en goede prijs

Alles goed verlopen van bestelling tot bezorgen

Snel geregeld en in huis

Nvt

Een woord: top!

Snelle levering, heldere communicatie en goed assortiment

Fijne online winkel voor dierenspullen

Fijne duidelijke online winkel met snelle levering. Ook bij problemen lossen ze deze snel op. Dus super !

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR