product in orde, communicatie ook?

N.a.v. tweemaal achtereen een kapot gebarsten zak voer in de verzenddoos, heb ik gereageerd. De reactie was en is onvolledig.

Zeer goede service en kwaliteit

De service is uitstekend het is goede kwaliteit en snelle levering dit bedrijf is echt op de goede weg

Voer voor de hond is goed maar heb me speeltjes niet gekregen wat ik wou en de items zijn te klein

Bijvoorbeeld het touw voor die prijs heb ik ergens anders wel een grote touw dat vind ik niet kunnen ik zou het iemand anders niet aanraden voor speeltjes wel voor voer maar de rest mag je gerust wel voor zitten en goed nadenken kwa speeltjes vinden mensen belangrijk

Goede ervaring

Een hele fijne shop die snel bezorgt en mocht er iets niet goed gaan word het direct opgelost

Goede producten en snelle levering

Goede ervaring met de producten en de snelle levering

Fijn dat het op voorraad is

Vlugge levering , goede prijs

Heel vlug geleverd voor een goede prijs

in een woord goed

Bestelling zou na twee dagen geleverd zijn. Na een contact bleek dit product niet op voorraad en werd het later geleverd. mogelijk een aandachtspunt als producten niet op voorraad zijn dit door te geven. Zeer vriendelijk te wordt gestaan en het product alsnog snel ontvangen.

Handig

Wij hebben opnieuw besteld dus teken dat het meevalt

Leuke prijzen en snelle service

Kreeg bij onze bestelling gratis iets voor de hond erbij!!! Leuk hoor!!!

Erg goed

Keuze genoeg voor onze dieren. En als je het besteld krijg je het snel binnen. Super tevreden, echt aan te raden.

Snel geleverd, goede prijzen maar....erg veel onnodig/overbodig veel plastic verpakkingsmateriaal!

Vlot en netjes aangeleverd

Vlot en netjes aangeleverd

Snelle levering en service.

Prima dikke 10

Goede service, snel in huis.

Lekker snel de bestelling in huis en de prijs is ook prima. Met vriendelijke groetjes Karin

Zeer tevreden, goede service en goede prijzen.

Zeer tevreden, goede service en goede prijzen.

Goede uitleg. Supersnelle service

Duidelijke webshop met uitgebreide informatie. Gemakkelijk bestellen en betalen. Zeer snelle lever tijd.

Goede kwaliteit!

Super fijn om hier brokvoer te kopen dat speciaal gemaakt is voor jou ras hond. In ons geval de Australian Cattle dog. Dit voer is nergens in een gewone dierenwinkel te krijgen

Ik ben zeer tevreden zowel over het aanbod als de snelle levering

Ik had een foutje gemaakt tijdens het bestellen, kwam ik na betalen achter. Telefonisch is de order meteen geannuleerd en kon ik opnieuw bestellen

Perfecte service

Trixie hondentuigje was kleiner dan in de info aangegeven staat. Hiervan melding gemaakt (tuigje wel gebruikt) en als antwoord gekregen dat ik het tuigje mocht houden om er iemand anders blij mee te maken zonder voor het tuigje te betalen. In 1 woord perfecte service !!!

gewoon goed

je krijgt wat je besteld en snelle levering

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR