snelle bezorging en netjes ingepakt. bestelling voldeed aan verwachting

ik ben zeer tevreden wbt de kwaliteit en prijs van het hondenvoer. Het is ook snel bezorgd en ook goed afgeleverd.

Top!!

Het assortiment aan hondenvoer, duidelijke communicatie en de snelle levering maakt dat ik bij Tim een bestelling plaatst

Correct

Snelle verzending

Volgende dag geleverd

Snelle levering . Goede prijs kwaliteit en verzorgd verpakt

Kwaliteit en snelle levering

Kwaliteit en snelle levering

Snelle levering ,veel keuze en een goede prijs voor t product!

goed assortiment snelle levering

goed assortiment snelle levering

Perfecte snelle correcte service

Perfecte snelle service en korte levertijd tegen een goede prijs.

Snel en goed

Goedde kwaliteit voor een lage prijs.

Heel tevreden

Prijs top en vlugge levering

Gewoon Goed!

Goeie spullen!

snelle bezorging

Steeds correcte levertijd.

Goede service en kwaliteit

Altijd goed bij Tim's huisdieren zijn blij

Perfecte, snelle service

Zeer tevreden, no nonsens.

Snel en niet duur

Snelle levering en de peijs valt ook mee

Niks aan toe te voegen eigenlijk

Niks aan toe te voegen eigenlijk

Correct, snel en super product.

Ik bestel vaker bij deze webshop. Super product, vriendelijke prijs. Snelle, correcte levering waarover je goed wordt over geïnformeerd. Niet meteen vanwege Corona langere levertijden. Erg prettig dus zeer aan te raden.

Super service en produkten

Goede produkten en snelle levering

Heel snelle en vooral super vriendelijke service!

De reactie op mijn mail was binnen de dag en ze helpen echt onmiddelijk! Er mogen hier veel een voorbeeld nemen! Ik ben een heel tevreden en zeker terugkerende klant

Zeer tevreden over de service en snelle levering.

Als klant bij Tim's was ik van bij het begin steeds tevreden over de snelle levering en correcte afhandeling van de aangekochte producten. Alleen bij mijn laatste bestelling was het toch even misgelopen daar ik de verkeerde hoeveelheid had ontvangen. Maar na een telefoontje met de klantendienst was alles direct opgelost en binnen de twee dagen had ik mijn bestelde producten in huis, en ook werd het verkeerd geleverde product ook zonder problemen terug opgehaald. Daarom raad ik Tim's B.V. aan als de online winkel waar je kan op vertrouwen, en van een snelle en goede sevice kan genieten. Chris.

Goeden en snellen service

Super goede service

Bestel hier meestal ons hondenvoer. Altijd snelle en nette levering. Helaas was 1 zak dit keer beschadigd, waardoor het niet meer vacuüm was. Vandaag gebeld en er werd direct een nieuwe zak verstuurd. Topservice!

Heel vriendelijk

Was iets met de verzending, alles heel netjes opgelost!

Vlotte levering

Ze lwveren vlot en alles is goed verpakt

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR