Snelle levering volgende dag al in huis. Perfecte keuze.

super

fijn

super goed

super goed en snelle levering

Snel, overzichtelijk, gewoon prima

Super tevreden

Snelle levering en goede prijzen

veel keuze, snelle levering!

Hebben het aanbod Lilly's kitchen in grote zakken, mijn hond eet dat het liefste. Veel keuze in dierenvoeding en alles wordt redelijk snel verzonden.

Prijzen zijn goed en de levering perfect verlopen!

Netjes geleverd en goed verpakt

Snelle levering, netjes verpakt en topkwaliteit!

Snel, duidelijk en goed geprijsd

Ruime collectie artikelen in een overzichtelijke site en goed van prijs

Zeer snel geleverd, jammer van al het plastic

Op zaterdag besteld en op maandag al binnen, dat vind ik pijl snel. Maar erg jammer dat de vlees rollen per 2 helemaal in plastic verwikkeld waren.

“Lekker” snel in huis, was perfect verzorgd

Goede service en vlugge levering

Altijd tevreden met bestelling en opvolging, ook steeds vlug geleverd. Website mag wel iets duidelijker, is soms wat verwarrend om producten te zoeken

Snelle levering prijzen oké producten super.

Bestel graag bij jullie het aanbod en prijzen zijn prima en ook de levering gaat vlot.

Veel keus, aantrekkelijke prijs.

Wat ik nodig heb is er, en ook belangrijk goedkoper dan winkel. Soms veel goedkoper. En snelle bezorging.

Super snelle levering en kwaliteit

Achteruit gegaan

Heb vaker besteld,maar vind de levertijd te lang duren. En steeds als ik kippenpoten bestel,zijn ze niet voorradig . Als je dan na 3 weken mailt waar ze blijven ,zijn ze ineens verstuurd? Heel apart. Ik zoek wel een ander adres ,die sneller leveren. En dit probleem ligt niet bij de post, als ik maandags bestel, mag ik hopen dat ik het vrijdags geleverd krijg. Bv gister een zak voer besteld, die ik vandaag binnen krijg.en niet bij Tim besteld.

Ruim assortiment en scherp geprijsd. Tevens heeft u de levering al de volgende dag in huis.

Vandaag besteld, morgen in huis

Snelle levering.Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit.

Netjes geleverd

De bestelling is netjes optijd in een sterke doos.

Razendsnel en goedkoop

Goede info van de klantenservice en heel snel geleverd

Zeergoed

Correcte en snelle levering

Scherpe prijs en snel geleverd.

Tim's heeft scherpe prijzen, de communicatie is in orde en de levering is soepel verlopen. Top!

Snelle levering, prima prijs

71 Hongkongstraat