Heel goed!

Duidelijke website, lekker overzichtelijk. Kreeg een kadootje, altijd leuk.

Bestelproces is gebruikersvriendelijk en het afleverproces is vlot verlopen. Top! John

Makkelijk en snel. Duidelijke we site.

Zeer vlotte levering

Levering is vlot. Prima.

Prima ervaring zowel het bestellen als levering

Enorm tevreden

Via de TNT post was mijn pakket bezorgd met een gat in de doos. Zak kippenpoten was ook open en de helft er al uit. Dit met foto's gemeld bij TIM's, Keurig en snel opgelost. Dit is de reden dat ik wederom bij hun weer een bestelling zou plaatsen en deze site ook aanbeveel bij iedereen die op zoek is naar goed betaalbare dierensnacks.

Goede website en hele snelle verzending

Nette website, snelle afhandeling en bezorging, veel keus in assortiment en goede uitleg!

Gewoon super goeie service en correcte oplossing toen ik een artikel kreeg wat ik niet had besteld,

Ik had iets besteld en dat kwam in een andere, voor mij niet handige verpakking. Ik had een pompflacon besteld en kreeg een fles zonder pompje. Gelijk contact opgenomen met de klantenservice en ik kon het kosteloos retourneren. En er werd gelijk die dag mijn bestelde pompflacons alsnog naar mij toe gestuurd. Ik had ze de volgende dag al binnen! Netjes en supergoed geregeld.

2 wasbare plasmatten en raw hide voor honden

De plasmatten zijn waren wat ik ervan verwacht had en in orde de rawhide voor honden waren vervallen mail voor gestuurd nieuw gekregen en ook vervallen daarom de lagere score

Zeer snelle levering

Goede levering

Niks op aan te merken

Grote keus in producten, goede producten, goede prijs. Snelle levering. Veilig ingepakt. Bedankjes/kleine cadeautjes bij bestelling.

goed en op tijd geleverd

alles prima

Leverd op tijd

Levert op tijd meestal volgende dag als alles meewerkt

Goede ervaring

Product snel in huis en het werkt goed. Zeer tevreden.

uitstekend

prima, de snelheid van leveren, de verpakking en de prijs

prima !

breed gamma scherpe prijzen vlotte levering

Goede winkel voor dierenbenodigdheden

Ik bestel iedere 2 maanden, veelal het zelfde maar ook diverse andere spullen. Levering etc als altijd volgens de verwachting die ze schepten op de website. Er is nog nooit echt iets fout gegaan. En dat wil ik graag houden :-)

Snel geleverd, goede prijs!

Prima prijs, geen verzendkosten, volgende dag al in huis. Hier ga ik vaker bestellen!

Prima webwinkel. Levert netjes.

Veel keuze, en de hondjes vinden het lekker dat wat ik heb besteld.

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit, aangename klantenservices

Top! Tevreden, binnen 1 dag antwoord op vragen, binnen 48u geleverd, top product aan een top prijs! Onze labrador Pup is er heel gelukkig mee!

Mijn ervaring is goed. Levertijd was 2 de keer lang, er stond dat artikel uitverkocht was en dat was me niet opgevallen. Dat kan mss iets duidelijker. De prijs is prima, niet duur tenminste voor wat ik nodig heb.

Snelle en goede levering

Spullen werden snel en goed afgeleverd

Goeie, snelle service

Goeie service

Vlotte levering, prima spullen voor redelijke prijzen.

Vlotte levering, prima spullen voor redelijke prijzen. Ik koop voor mijn dieren voedingbin bulk en Tim's scheelt mij een hoop gesleep met zware zakken voer.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR