Product naar wens, goede kwaliteit, snelle levering!

Altijd goed

Makkelijk om wat te bestellen. Snelle levering.

Erg behulpzaam en deskundig advies.

Fijn bedrijf en ik zou ze zeker aanraden bij vrienden en familie. Gr

Snelle levering, goed verpakt en lage prijzen!

Inzichtelijke webshop met aantrekkelijke aanbiedingen!

overzichtelijke site en levering prima

makkelijke bestelling

Makkelijke bestelling en product is snel binnen

snel en professioneel.

spullen komen snel. deze keer was er een artikel vergeten. het werd direct goed opgepakt en na gezonden.

Vriendelijke website en overzichtelijk

Keurige en nette aflevering van de goederen , snelle service.

Heel snel geleveerd

Binnen 48h geleveerd

goede en correcte bezorgd

honden voer besteld en correct bezorgd

Er moet vlotter geleverd worden

Voor de tweede keer duurt de levering te lang. Website geeft aan op voorraad maar dat klopt niet. Snap dat de brexit en stakingen in Canada praten spelen maar blijf wel eerlijk naar je klanten en zet niet 'de volgende dag geleverd' als je dat niet wat kunt maken. Dat staat tegenover dat ze toen ik zelf uiteindelijk belde na 2 werken het wel keurig hebben opgelost door 3 kleine zakken Orijen te leveren voor hetzelfde geld waarvoor dank

meestal tevreden

Ik was altijd tevreden tot de laatste bestelling. Heb 5 T-rex tips besteld en kon er twee zo de vuilnisbak in doen. Hele dunne kwaliteit de andere drie waren wel goed.

Een goeie trim tondeuse besteld die ook snel geleverd werd.

Vlotte, correcte service

Goede producten, snelle levering, kortom:alles dik in orde

heel goed

aan te bevelen levering zoals beloofd goed verzorgd

goede snelle service

concurrerende prijzen,goede producten

Snelle levering, producten zoals omschreven.

Ik was op zoek naar een relatief goedkope kattenbak vulling en vond die hier bij Tim's. Levering was zeer snel, prijs dik ok. Verpakking had iets steviger gemogen, maar al bij al echt 9/10

All round top

Ik heb door omstandigheden contact mieten opnemen met de klantendienst ivm retour. Alles was super. Iedereen was snel, correct en duidelijk. Ok raad jullie ten zeerste aan. Top bedrijf

geweldig

gewoon geweldig het is niet duur en het is van goede kwaliteit

alles 100%

alles okè

bestelling verkeerd geleverd

mijn bestelling was een paar huizen verkeerd af gegeven al goed dat die mensen het gebracht hebben of ik had het niet ontvangen

tegenvaller

De geleverde bestelling was niet compleet en ik heb daar een mailtje over gestuurd waar niet op gereageerd werd.

Alles top!!!

Zeer vlotte service, alles top geleverd.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR