Altijd snel met de bezorging

Ik heb nog geen slechte ervaringen gehad bij Tim's dus zo doorgaan.

Super service en betrouwbaar !

van bestelling tot levering zeer correcte leverancier een aanrader. Website zeer overzichtelijk.

Keurig behandeld en netjes opgelost .

Verzending slecht verpakt

Eerste keer een onvoldoende voor de verzending, de inhoud van de verpakking was open waardoor een gedeelte van de bestelling onbruikbaar was!

Is snel en goed berlopen

Voordelig. Goede kwaliteit. Snelle verzending.

Goede ervaringen met Tim.

Prima voer, vlotte bezorging

Bestelling was snel in huis. Prima voer, kat houdt ervan.

Snelle levering, goede kwaliteit!

Advance urinary voor de kat al vaker besteld. Hij vindt het lekker en geen last meer van blaasgruis.

Snel bezorgd

Snel en goedkoop

snelle levering.

Snelle levering, maar wanneer retour verwerkt wordt is nog afwachten. Wel tevreden.

Gewoon prima service

Ik bestel al enige tijd bij Tim en kan niet anders zeggen dan dat het altijd netjes op tijd en voor een prima prijs wordt geleverd.

Altijd goede service

Altijd goede service en snelle levering.

Zelfs op zondag wordt je bestelling verstuurd

Mijn bestelling was voor maandag met vers bevroren vlees en werd op zondag ingepakt en verzonden, helemaal top bedankt.

Goede service en een snelle levering

Ik ben zeer tevreden en zou jullie zeker aan raden

Delivery service is bad

Hello, I bought the item Bestelnummer # 6720814 . It has informed me next day delivery. a week passed nothing heard. Called the customer service and lady was helpful. She said she will sort it so next day Cage is arrived BUT then a day later another cage is arrived. So I have sent that back with the Eurocar delivery . The first one was a truck. Please be aware of that I did not kept the second package. I guess you need to have a look track and delivery system internally. Thanks Gunes Richards

Zoals altijd, perfect in orde

Prijs én assortiment top

voordelig en snelle service

De meelwormen worden zeer gewaardeerd door de vele vogels in onze tuin.

Top Verkoper

Snelle levering, goede producten

Bestellen ging makkelijk, levering op tijd, verpakking helemaal goed. Vlees was nog goed bevroren. Top

super snel geleverd.

Als ik de pet's bestel heb ik ze meestal binnen 24 uur binnen.

Snelle levering en een mooi assortiment.

Zoals steeds werd de bestelling snel geleverd. Ook het uitgebreid assortiment aan zeer correcte prijzen kan ik enkel maar prijzen.

Goede service snelle verzending

Allemaal netjes in orde en snel geleverd

Zoals gewoonlijk snel en compleet geleverd wat er besteld is wordt geleverd

Snel

Verschillende dingen gekocht via de website. Werd snel geleverd!

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR