Overzichtelijke site

Snelle levering, alleen gebruiksaanwijzing is wat onduidelijk van de tekendruppel.

Zeer slecht

Antwoorden niet terug, op mails. Antwoorden kort. Slechte kwaliteit van producten. Slechte service. Niet tevreden

Retour policy en na service laat te wensen over!

Ik heb een honden toilet gekocht, deze is met een kapotte grasmat geleverd. Ik heb er een foto van getrokken en doorgemaild naar TIM's en gemeld dat ik al blij zou zijn dat enkel de grasmat werd vervangen. Dit kon blijkbaar niet en het hele pakket moest terug gestuurd worden naar TIM's. Wat was men vergeten dat ik in België woon en dat er een ander systeem is om te retourneren! Ik snap al niet waarom ze het stuk hebben verzonden! De doos was open gedaan om een extra aan toe te voegen. Is het dan zoveel moeite om dit even na te kijken? Eindelijk krijg ik een retour bon na nog eens te melden dat ik in België woon. En zou ik moeten wachten op een mail van DPD wanneer ze het pakje bij me komen ophalen. Geen mail gezien! DPD stond hier plots voor de deur. Sprak geen Nederlands of Frans!! En al een geluk was ik thuis!!! Slechte service voor zulke bedragen!

snel en juiste levering

pakket was snel en correct geleverd. 1 minpunt was dat de doos helemaal open was. rest niets over te zeggen

Vind de snelle levering heel fijn

Vind de snelle levering heel fijn

Snelle en correcte levering.

Ervaring goed

Helaas was niet alles voorradig.

Hierdoor kwam ingevroren voeding voor de hond een week later

Snel, helder en goed

Bestelling was makkelijk en de communicatie helder. Precies wat je wilt.

Alles perfect in orde

Mijn kippen zijn blij met hun meelwormen!

Super snel en netjes

Meerdere bestellingen gedaan, als keurig geleverd met leuke attentie. De bestelde van goede kwaliteit.

snelle service goede producten

bestelling snel geleverd en uitstekende kwaliteit

Tevreden parkietjes

Alles naar behoren.. Voor zolaat besteld en de postbode was een dag later voor de juiste aflevering.. Ook het achteraf betalen via Billink was geen probleem..

Aanrader!en snel in huis.

Aanrader,!en snel in huis.

Snelle en correcte levering

Zeer prettige en coulante opstelling

Kwalitatief prima product, exact conform beschrijving. Product verdween bij de bezorging door zeer slordige handelingen van postnl. Tim's BV heeft het probleem super snel, zeer coulant en op prettige wijze opgelost. Een nieuw vervangend product werd onmiddellijk verzonden en bewijst nu zijn diensten. Topservice!

Mijn bestelling heel snel ontvangen

Snelle levering en goede service

Ik bestel altijd konijnenvoer en hondenvoer de levertijd is snel en mocht het even niet lukken in een dag dan krijg je netjes een mail. Dat het even iets langer duurt.

Snel en goed bezorgd

Prijs kwaliteit goed

Zeer goede ervaring met Tim's

Snel en correct

Niets op aan te merken. Prijs/kwaliteit is dik in orde

Goed en snel

Prijs

prima service!

Goede selectie en prima service,...altijd tevreden :)

Service is als bij echte dierenvrienden.

Heel vlotte levering. Het product (bench) beantwoord volledig aan mijn verwachtingen. Degelijk materiaal.

Goede ervaring met TIM's

Snelle service en goed geholpen na telefoontje.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR