Goede service, goede producten

We kochten hier onze Pet Loo's, reinigers voor de Pet Loo, een hondenfietskar, ... Overal zeer tevreden van. Ook goede service en opvolging, soms een leuk extraatje voor de hond in de pakjes!

Ben erg tevreden over de aankoop, de prijs en de service.

Ben erg tevreden over de aankoop, de prijs en de service.

Prijskwaliteit&altijd op de beloofde dag geleverd,bovendien ook altijd wat lekkers voor onze hond!

Nogmaals Prijskwaliteit&altijd geleverd op de afgesproken dag,bovendien ook altijd wat lekkers voor onze hond!

Alles prima

Ook nu weer alles goed geregeld. Helaas was niet alles meer leverbaar; wat ik te veel had betaald is netjes teruggestort.

Prijs/kwaliteit is prima

Tim's levert netjes op tijd volgens afspraak, prijs is vaak net iets goedkoper dan ergens anders terwijl de service prima is!

Nestelling in 3 delen geleverd

Dat mijn bestelling in 3 delen werd geleverd vond ik niet fijn.

Blij met mijn katten drinkfontein

Helaas was het pakketje niet op tijd verstuurd waardoor ik niet thuis kon zijn toen het gebracht werd en het bij een post-nl punt moest gaan halen. Het product zelf is precies wat ik zocht voor een leuke prijs.

Alles goed geregeld

Was goed

Snel en goed

meerdere malen besteld bij Tim's : zeer tevreden

Tim's staat voor kwaliteit, service, snelheid van levering, klantvriendelijkheid m v g Luc

Snelle levering en goede prijzen.

Super goed

Snelle levering en er wordt altijd iets extra's bij gedaan voor de hond

Knap

Supper

Goede en corecte levering en bedankt om het extraatje dat was bijgevoegd

super goed honden dek bed

heelgoed

Goed service

Fast delivery

Beide geleverde producten voldoen ruimschoots aan de verwachtingen.

Mijn ervaring is dat er ruime keus is en een correcte afhandeling.

Goede en snelle levering

goede service

Goede prijzen, enorm snelle levering. Kortom: zeer tevreden!

Prima, snelle levering, goed produkt!!

Bestel geregeld tim's konijnenbrokjes Zijn goedkoper dan de sience selective brokjes maar net zo goed. Levering supersnel!!

Helemaal TOP!!!!

De site is duidelijk en overzichtelijk. Wordt razendsnel geleverd. Wordt goed op de hoogte gehouden. Alleen maar positieve ervaringen.

voor een goede prijs, snel in huis

indien het een keer tegen zit word ik toch snel geholpen

Snelle levering en Lily’s Kitchen

Ik was opzoek naar voeding voor mijn huisdieren van het Britse merk Lily’s Kitchen en vond het hier. Heel gelukkig nu ik niet naar Engeland kan om het in te kopen.

te laat delivery

moet meer dan 1.5 maand voor delivery