Zeer vriendelijk en snelle levering

Prima , goede service en snelle levering en altijd luk presentje erbij!!

Prima , goede service en snelle levering en altijd luk presentje erbij!!

Dik tevreden

Heel tevreden over mijn bestelling. Scherp geprijsd en snelle levering.

Goede prijs en snelle levering

Suuuuuuuuuuper

Snel. Goede prijs

Gewoon goed

Trixie krabpaal bezorgd. Goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Netjes ingepakt, mooie krabpaal, stevig. Katten zijn er blij mee. Prima prijs/kwaliteit, goedkoper dan bij andere winkels.

Zeer sneĺle service

Had besteld en de volgende dag al in huis . Super !

Goede prijzen en goede service.

Dat ik heel tevreden ben met service en product.

Zeer tevreden ook de prijs is goed

Is heel goed alleen jammer dat er geen vlooienband van seresto meer te bestellen is

Snelle, correcte levering

Super snelle en correcte levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Prima service.

Snelle levering. Niet duur.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Gedaan wat afgesproken is.

Voor herhaling vatbaar.

Zeer goede ervaring

Erg aardige mensen. Een artikel was niet bij de bezorging. Wordt gratis erna met de post bezorgd. Geweldig. Even bellen voor wat inlichtingen, meteen advies.

Goede en snelle levering, bedankt!

Leuke producten, prima assortiment en prijzen en een goede levering.

Goede kwaliteit en snel bezorgt

Fijne webshop. Groot assortiment en voor een goede prijs. Levertijd was snel

Snelle levering voor een degelijk product

Ik vond bestellen bij Tim's erg aangenaam op de website. Veel informatie vind je al gewoon door even een kijkje te nemen in de verschillende info-rubrieken. Tim's levert snel en professioneel, en neemt nadien óók de moeite om jou en je huisdieren te leren kennen. Mijns inziens, een uniek aspect. Doe zo verder, ik kijk al uit naar mijn volgende bestelling!

Snelle en goede levering en een scherpe prijs.

Goede services

Echter zijn de pakketten te zwaar om aan de klanten te leveren te zwaar voor de vrouwen ( 20 kg.).

Goede website en snelle levering

Goede hoogwaardige voeding voor dieren , met goede info. En de levering wordt zeer netjes verzonnen.

Afspraak niet nagekomen

Op zich prima te woord gestaan over het product dat niet overeen kwam met de webshop aangaven, maar daarna zou een ander product opgemeten worden en zou mij per e-mail informatie verstrekt worden. Echter niks meer van gehoord en daarom ook zeker geen nieuwe bestelling doen hier.

Zeer goede ervaring met Tim's

Producten worden zeer snel geleverd en zeer goed verpakt! Prijs/kwaliteit zeer goed! Super tevreden tot nu toe bij iedere bestelling dat ik bij Tim' s gedaan heb!

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en snelle levering.

Prima service, duidelijk en artikel is precies zoals omschreven.

erg snel

ze zijn erg snel met leveren alleen ze zijn wel wat duurder geworden met onze kattenbakvulling dat is jammer

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR