Ook als je belt super fijn contact en luisteren ook echt. Ja ik bestel hier echt wel weer.

Snelle levering van prima spullen.

Prima website voor vegetarische voeding voor mijn hond. Alleen omdat ik elke keer vegetarisch bestel zou je niet verwachten dat er vlees achtige presentjes bij zitten. Het zou dan ook leuk zijn om vegetarische presentjes bij te sluiten. Die presentjes zijn sowieso superleuk.

Besteld een kattenverjager en de volgende keurig geleverd, zoals wordt beloofd

Een goede afhandeling van mijn bestelling.

Supersnelle verzending, producten van goede kwaliteit en bij de laatste bestelling een hondensnack erbij. Ik ben helemaal tevreden van dit bedrijf en raad ook iedereen deze webshop aan!

Super en snelle levering

Goede en snelle levering volgende dag was mijn levering in huis Mijn konijnen zijn gek van jullie hooi het merk Hue, ze willen geen andere meer ;)

Super bestellen betalen en na twee dagen in huis

Is gewoon goed snel makkelijk goede informatie veel natuurlijke producten Snel in huis dus gewoon goed

Goede klantenservice!

Ik had een vrij grote bestelling geplaatst waarvan een aantal artikelen niet op voorraad waren. Dat stond er vooraf duidelijk bij. Waar ik niet op gerekend had, was dat de hele bestelling pas verzonden zou worden als hij compleet was. Een deel had ik toch echt al eerder nodig. Met één mailtje was het opgelost: alle voorradige artikelen zijn diezelfde dag nog verzonden en de rest werd niet lang daarna nageleverd. Hele fijne, vriendelijke service!

Al vaker wat producten besteld en altijd naar wens.

Toen er iets kapot geleverd was, deden ze er alles aan om het op te lossen. Snel en zonder problemen.

Super veel keus voor mn vogel

super goeie store

Snelle levering, goede kwaliteit product

Goed product, snelle levertijd. Leuk dat er een kattenspeeltje bij komt.

Alles was goed, ging snel ,goed dus

Hond begrijpt niet wat hij moet doen

Als ik mijn puppy erop zet als hij moet plassen dan gaat hij liggen. Hij plast liever naast het hondentoilet De klipjes om de grasmat vast te houden zijn niet effectief.

Tijdige levering en kadootje, super

leveren snel

ze leveren je bestelling snel en de prijs is ook goed

Goede en snelle service!!

Goede en snelle service, ruim assortiment en voordelig.

Scherpe prijs, breed assirtiment, snelle levering.

Goeie prijs, snelle levering

Goeie prijs, degelijk bench kussen, snelle levering

Keurig

Alles keurig geregeld.

The place to be

Snel, netjes, goede prijs/kwaliteit verhouding en altijd een lief of leuk extraatje.

Goede kwaliteit producten en snel bezorgd!

Fijne service!

Ik heb al een paar keer bij tim's besteld en heb het de volgende dag al binnen. Hun assortiment is zo groot ze hebben er vanalles. Top kwaliteit

Professioneel, klantvriendelijk

Plezierig en naar tevredenheid

Prima webshop

Ze doen wat er beloofd wordt

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR