De kooi was snel geleverd en van goede kwaliteit!

Snel en goed

Correcte info en snelle verzending prijs is ook goed

Super geholpen en fijne service

Super service , snel en vriendelijk

Je kunt er terecht met al je vragen . Ze helpen je. Snelle levering

Ruim assortiment en altijd voorradig

Snelle levering met nog een extraatje voor de hond en scherpe prijzen

Netjes verpak, snelgeleverd en verzorgd

Snelle service! Top!!

Prima product volledig zoals verwacht. De verzending en levering was supersnel! Blije klant, blij hondje ...

Pima collectie, snelle levering g.

Snelle levering , goede service

Heel tevreden

Heel fijn advies aan de telefoon voordat ik de bestelling deed, vriendelijk en met de juiste kennis.

Anti blafband besteld voor onze Jack Russel Saartje, prima product en goede levering en de beste prijs.

Vlot gebracht

snelle service

Gisteren besteld en vandaag in huis. Er zat zelfs nog een klein cadeautje bij voor de kat.

Gisteren avond besteld en vandaag om 15.00 uur in huis. Nooit geen problemen gehad. Duidelijke website voor al je huisdieren.

Meestal alles op voorraad waardoor snel leveren mogelijk is

wij; Chara, Poes, Miauw zijn blij dat ons "Baasje" hier besteldt

Goede service en zeer vriendelijke Medewerkers. Mooie prijs voor de producten

Tevreden over snelheid levering

Perfecte service

Toen 1 pakket verdwenen was met de post, heb ik goed contact per mail gehad. Er is een onderzoek gestart om het pakket te vinden en nu is er weer een pakket naar me onderweg. Foutjes van postnl kunnen gebeuren, maar Tim's lost het perfect op.

eerste keer besteld

makkelijke site, snelle levering, producten netjes en verzorgd geleverd zonder beschadigingen

Mooi geprijsd, snel geleverd

Correct

Easy peasy

Het product komt overeen met de beschrijving en het hele proces is vlotjes verlopen, no need to say more.

Ruime keuze, prima service.

Groot aanbod, jammer dat er op sommige artikelen lange levertijd zit maar dat hoort er dan bij. Paar x gebeld over de levering en netjes een antwoord gehad. Moest wel zelf contact opnemen toen bleek dat er iets veranderd was met de levering. De manier van zoeken/ sorteren op de website is zeer onoverzichtelijk, onnodig ingewikkeld. Wilde nog een bestelling plaatsen maar ben hierdoor afgehaakt. Kón niet goed vinden wat ik zocht terwijl ik zeker weet dat jullie hebben wat ik zocht.

Goede service goede kwaliteit

Ik bestel hier altijd mijn vaste producten Fijne site goed service en kwaliteit

Super producten

Voor de eerste keer runderoren met vlees besteld ik ben super tevreden over het product, verzending, levering en de smakelijke attentie voor onze 2 viervoeters

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering online

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR