Snel geleverd soms interessante prijze

zeer leuke dierenwinkel

Speelgoed voor de kat staan altijd aan een goede prijs. De leveringen gebeuren heel snel.

Altijd goed!

Ik heb al diverse keren wat besteld bij Tim’s. De afhandeling is heel snel. Ik krijg altijd keurig een mail met bevestiging en tevens dat het pakket verzonden is met de track en trace code. De laatste bestellingen hadden ze er ook nog wat extra lekkers voor onze hond bij gedaan. De prijzen zijn normaal/vaak goedkoper dan in andere webshops. Ik raad Tim’s zeker aan!

Top!!

Je koopt iets en je krijgt steeds een kleine attentie erbij . Geweldig!

Goede,snelle services

Mijn bestelling werd snel behandeld,en verstuurt,en het extraatje voor de hond,vond ik erg leuk,de hond ook :)

Klantvriendelijk, snelle levering

Ik had gebeld voor advies over konijnenvoer ea benodigdheden. Geholpen door een vriendelijke man die alle tijd nam om mijn vragen te beantwoorden. Goede producten voor een schappelijke prijs en snel geleverd.

Ruim aanbod, goede prijzen, vlotte communicatie, snelle verzending

Snelle levering, goede producten

Snel en goedkoop

Zeer snelle levering en zeer gunstige prijzen

Goede service en snelle levering

Op een foto was het product niet helemaal goed te zien. Ik belde en de medewerker ging het product uit het magazijn halen om goede informatie te verstrekken. Attente medewerkers en de volgende dag was het product in huis.

Klantvriendelijk, servicegericht, uitgebreid assortiment

Mijn ervaring bij Tim’s: Zeer prettig Wordt goed geholpen met vragen e/o klachten

Snel geleverd en goed verpakt.

Zie boven

Dikke 10

Snelle levering, zeer tevreden! Dankjewel!

Geweldi

Gewoon toppers zijn dit. Alles wat je besteld netjes op tijd,perfect verpakt. Echt toppers

Alles naar wens.

Verder geen op of aanmerkingen

Super snel en keurig geregeld

Voor herhaling vatbaar

Prima snelle service

Prima snelle service

Gewoon goed

Geen verrassingen, levering keurig.

Goed geholpen en snelle levering

Aan de telefoon ook erg behupzaam

Heel tevreden

Heel snelle levering. Heel degelijk materiaal

Snel geleverd, makkelijke site, top product

Heek goed

Heel goed ensnelbezorgd

De beste volgens mij...

İk doe alvorens ik koop research bij tal v'n andere gelijkaardige sites alvorens ik aankoop. Bij deze beveel ik Tim's winkel sterk aan. Dankjewel

Prettig snel en goede prijs

Prettig snel en goede prijs

Snelle levering de volgende dag al

Goed en snelle levering 's.avonds besteld en de volgende dag al in huis en steeds10 %korting en altijd een aardigheid erbij voor de hond

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR