Uitgebreid assortiment, goede levering

Tim's heeft een uitgebreid assortiment en verpakt en verstuurd alles netjes op zodat het altijd heel aan komt.

Snelle levering, genoeg keuze

kwaliteit

heb nu een aantal keren producten besteld en vindt prijs kwaliteit uitstekend.

Vlotte service en goede prijs

Vlotte service en goede prijs.

Mooi op tijd geleverd en goede prijs

prima service

uitstekend bedrijf

Goed afgeleverd

Vlot en makkelijk besteld. Keurig afgeleverd. Mooie kwaliteit ren en stevig zoals verwacht.

Snelle levering, scherpe prijs

Niks op aan te merken, bestel er de volgende keer weer

Super goede en supersnelle levering

Heel blij met Tim’s! Op goede vrijdag besteld en zaterdag was het al binnen! Ook zat er een gratis potje zalm truffels bij. En die vind Jana heerlijk! Ik was al lang op zoek naar een knuffelegel. En jullie hebben hem!

Super bedankt

Heel snel en heel correct

Al vele keren telkens een perfecte service !

Steeds vonden we in het assortiment datgene wat we zochten en telkens perfect en op het beloofde tijdstip geleverd.

super

Heel erg goed

Alles zoals te verwachten

Het werkt echt zoals beschreven

Het werkt echt zoals beschreven, ik was enigsinds sceptisch omdat ik al meerdere dingen had uitgeprobeerd maar dit werkt echt. Zo fijn om zonder schouder en arm klachten een wandeling te maken met de hond. En wat ook fijn is is dat de hond het niet als vervelend ervaart dat het tuig voor haar borst/poten hangt.

Snelle en correcte afhandeling

snelle en en goede bezorging tegen een goede prijs

Door een aanbiedingsmail voor de tweede maal Tickless Ultrasonic Tick and Flea repeller besteld en bezorgd gekregen

Prima website, goede/snelle verzending.

Goed.

Vlot en netjes geleverd

Simpel en snel

Super snelle verzending. Snel en simpel geregeld, hond ook blij :)

Tevreden klant

Eerste keer hier besteld. Produkt was hier afgeprijst. De volgende dag in huis. Werd netjes per mail op de hoogte gehouden van de status. Ben erg tevreden.

Supermooie collectie !

Alles wat ik zoek in manden voor mijn honden vind je bij Tim’s , super !

Verrasend.

Ik had als laatsrt 15 kg brokjes besteld voor mn hond. Ik kon er gratis drink fles bij krijgen maar die had ik uitgevinkt omdat ik er al 1 had. Ik werd verrast met zakje gestoomd rundvlees. Geweldig !!!

Fijn bedrijf. Leveren op tijd.

Goed en snel

Op de website kun je de artikelen snel vinden. Goede snelle service.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR