Doen wat ze zeggen

Dag 1 besteld, Dag 2 binnen! Kan niet anders zeggen Dan super. Mijn katten alle 4 smaller heerlijk van de broken ook.

Grootassortiment - snelle levering

super

vlugge en correcte afhandeling

Betrouwbaar snelle levering en duidelijke communicatie

over bestelling die we plaatsten werden we goed op de hoogte gehouden over de levering. Kleine presentje voor de honden erbij gekregen de prijs/ kwaliteit is goed en assortiment is uitgebreid

Lange levertijd

Het bestellen en betalen ging gemakkelijk en snel, de levering duurde lang en kwam in 2 dozen. 1 doos na 8 dagen, doos nr 2 na 10 dagen. Ik had gemaild hierover, volgens de helpdesk ligt het aan postnl. Maar ik denk zelf dat het komt door dat de spullen vanuit het buitenland komen. Jammer, maar voor de rest tevreden met de levering.

Lang moeten wachten op bestelling bijna 3 weken,alles was correct verpakt. Had wel graag om de 3 dagen een status update ontvangen per mail om bestelling op te volgen. Nu had ik het gevoel dat bestelling verloren was gegaan.

Sneller geleverd als aangegeven

Keurig ontvangen snel geleverd.top!

Toppie9

Toppie

Goedkoop en perfecte levering

Zeer goedkoop en perfecte levering :)

Lekker om online te shoppen

Bestellingen worden snel verwerkt. Bij vragen krijg je snel antwoord en ze zijn altijd erg vriendelijk.

Heel fijn bedrijf en goede service

Tim's bestellingen komen snel aan. De prijzen zijn goed. Ik bestelde altijd bij ZooPlus, maar dit is mijn beginnende nieuwe favoriet.

Veel keus

Ik heb inmiddels 2x van alles bestelt voor mijn 2 katten. Maar er is veel keus. Het bezorgen duurt iets langer. En bij bestellen er goed op letten dat je niet bestelt afgaande op het plaatje. Bij mijn laatste bestelling had ik een bruin bakje besteld, maar bleek roze te zijn. De kattenbrokjes bij mijn laatste bestelling ,merk Millor, vinden de katten heerlijk. Één kat spuugt nogal snel/makkelijk maar nu schijnt het goed te gaan.

Prijs, kwaliteit en snelle levering en goede klantenservice!

Tevreden.....

uitstekend

goede prijs kwaliteit verhouding & snelle service

Zeer voordelig, maar iets zorgvuldiger zijn, maakt dit bedrijf nog aangenamer om mee in zee te gaan.

3 grootverpakkingen strooivoer besteld op een zondag. Diezelfde dag bericht, dat de levering donderdag zou plaats vinden. Geen enkel punt, want we konden nog wel een paar dagen vooruit. Dag erna: "Uw bestelling is klaar voor verzending" en nog iets later: "Voor verzending aangeboden." Volg uw zending d.m.v. "track en trace." Mooi, dan valt de vertraging wel mee. Maar ijzig wintertje inmiddels, laten we toch maar van donderdag levering uitgaan. De donderdag kwam, hele dag thuis, geen levering, noch een berichtje hierover. "Track en trace" had niets te melden. Die avond een mail gestuurd met de vraag, wat er aan de hand was en het verzoek hierover even te bellen. Dat gebeurde vrijdag spoedig. Tim's blijkt afhankelijk te zijn van wat Post.nl kan regelen. Vriendelijke, duidelijke en ook begrijpelijke uitleg. Later die dag volgde er een "track en trace" bericht en werd de bestelling afgeleverd. Kortom: eind goed, al goed. Iets meer duidelijkheid was nog mooier geweest. Maar de tuinvogels kunnen weer een hele tijd vooruit. En wij zijn 15% goedkoper uit dan gebruikelijk. Dat dan weer wel!

Mooie prijs

Snelle levering en een goede prijs voor Hoppe Selective+

Vriendelijke en duidelijke zaak.

Snelle respons op de bestelling. Duidelijke info. Korrekt en goed verpakt. Vriendelijke service.

Gewoon geweldig bedrijf

Snelle levering,goed verpakt gewoon een top bedrijf,vaak spullen en diepvries voer besteld en het is geweldig gewoon

Super snel en betrouwbaar!

Je artikelen die je besteld zijn echr super snel binnen! Ook het personeel van het bedrijf is super vriendelijk! Ik koop hier eigenlijk bijna al mijn viervoeter spullen. In één woord: Super!

Niet

Goede en snelle levering

Meerdere keren bij Tim's besteld. Altijd snel geleverd, vertrouwd adres.

Slechte service

Ik bestel hondenvoer, ik moet 10 dagen wachten voor de levering. Na3 weken nog niks ontvangen en dan geven ze de sneeuw, covid-19 en postnl. de schuld. Helaas is het hondenvoer zeer moeilijk te verkrijgen dus ben ik verplicht om te wachten

Super.

Heel goed.

Altijd correct

Je bestelt ...en een paar dagen later in huis ...goede service ...houden zo ...grts steve

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR