Supersnelle levering, duidelijke opvolging, heel tevreden over product.

Supersnelle levering, klantvriendelijke opvolging, heel tevreden over product.

Gode service, ook met retourneren

Mijn bestelling was voor onbekende redenen vertraagd waardoor ik bij een ander alsnog brokken moest bestellen zodoende mijn bestelling retour gezonden, binnen 10 dgn aankoopbedrag terug gestort.

Tevreden

Snelle levering , goede kwaliteit.

Zeer goed en snelle Levering

Ik heb goede ervaring

Makkelijk en goed overzicht bij bestellen,levering via PostNL zeer goed.

Snelle levering, goed verpakt!

Prima bedrijf

Ik heb al gezocht naar een recentiemogelijkheid voor Tim's omdat ik werkelijk onder de indruk ben van de geweldige service die dit bedrijf levert. Twee keer heb ik contact gehad met het bedrijf en beide keren waren in uiterste tevredenheid. Klantvriendelijk, accuraat, eerlijk en uiterst betrouwbare organisatie. En geloof mij; ik ben best kritisch en niet bang om ook mijn ontevredenheid te uiten.

De post kwam in de spam .dat is wel jammer. Had al gemopperd. Dag dat ik op op gelicht was . Een fijn wiekend Rita Ekkel

Duidelijke website en correcte aflevering

Ik heb de Petsafe Catfence bij Tim’s gekocht. Superproduct, werkt perfect. De bestelling verliep soepel en de levering was op de juiste dag zoals ze beloofde.

prima bedrijf

enigste nadeel levering was wel een tijdje ( 6 dagen) onderweg. Dat hoeft natuurlijk geen probleem te zijn.

Vlug geleverd, goede service.

Bestelling snel in huis en precies zoals op de foto stond afgebeeld en voor prima prijs

Top bedrijf

Erg tevreden over de service. Denken ook mee met de je bestelling. Snelle levering en altijd iets extra's bij de bestelling.

Snel,vlug,voordelig

De eerste mand was te groot(onze schult) E-mail kwijt geen rekening gaan we partuculeer verkopen Nieuwe besteld en binnen 2 dagen binnen Onze hond blij Dus zorg dat je de betaal rekening bewaard dan kun je ruilen

Lang gewacht maar het was het wachten waard

Door de drukte langer moeten wachten, maar het product heeft een goede prijs/kwaliteits verhouding

Twee weken geduld

Besteld op 02/02, ontvangen op 16/02. Dat is twee weken later. Dit had niets te maken met de koerier, POSTNL ontving de zending ook pas op 15/02. Dit betekent dat er bij Tim's maar liefst 13 dagen zit tussen het ontvangen van een bestelling en het effectief verzenden ervan... voor een item dat gewoon in stock was. Volgens hun website hebben ze next-day-delivery, maar kan daar door Covid-drukte een dagje bijkomen... zeg maar 12! Het bestelde item was wel prima naar wens en scherp geprijst.

uitstekend

Goed en snel geleverd prijs en kwaliteit staat in goede verhouding

jammer dat de post op dit moment traag is , heeft nu een week geduurt voor de brokken binnen waren

Snelle service en is goed bereikbaar

Goede service, ook na klachten

Ik was niet tevreden na aankoop jasje voor hond omdat drukknoppen al snel loskwamen maar er werd zonder probleem een nieuw jasje opgestuurd, waarvoor dank.

Goede prijs/kwaliteit. Superservice!

Levering is altijd snel, wat natuurlijk wenselijk is als je hond moet eten. De prijzen zijn meestal het beste als ik vergelijk. Bij bijna elke bestelling zit wel wat extra’s voor mijn hond. Communicatie is super en ook de service die geboden wordt is erg goed. Deze mensen snappen het!

Netjes afgeleverd.

Duurt wel lang. Ben gewend aan kortere levertijd

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR