Snel en vriendelijke

Goede kwaliteit

Bij Tim's hebben ze een ruim aanbod en verloopt de bestelling en levering erg vlot. Bij eventuele vragen krijg je ook snel antwoord. Kortom, ook een goeie dienst na verkoop.

Ruim 1 week levertijd, maar oké de weersomstandigheden zaten wel tegen.

Correcte levering en goede prijs

Correcte levering en goede prijs

Goede Site

Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel

Alles ok

Uitzonderlijk zeer trage levering door sneeuw

Mooie overzichtelijke site

Duidelijke communicatie en goede service.

Uitgebreid assortiment en goede klantenservice

Meerdere spullen besteld waaronder een beloningstasje voor de hond. Helaas ging deze na 1x gebruiken al kapot. Hierop de klantenservice gebeld en werd mij een nieuw tasje aangeboden. Heel vriendelijk en netjes opgelost.

Door de sneeuw alles vertraagd, maar altijd antwoord op mail, alles wordt keurig geregeld!

Prima service!!

Goed op de hoogte brengen van de status van de bestelling! Afgelopen week ervaren met alle sneeuw en weersomstandigheden! Uiteindelijk het pakketje goed ontvangen! Helemaal blij!! En mijn lieve hondjes ook heel blij!!

Snelle levering en goede prijs

Erg snel geleverd alleen deed post .nl er lang over in corona tijd.

Goede website. Groot assortiment. Als er een product niet gelijk leverbaar is wordt dat duidelijk aangegeven in het winkelmandje.

Goede snelle levering

Vogelzaad goed verpakt in doos, snelle levering

snel en goed verzorgd.

Snel en goed verzorgd, duurde iets langer door het Nederlandse Winterweer en corona.

Top bedrijf

Altijd goed, nu door weersomstandigheden wat langere levertijd, doos koekjes als verrassing erbij! Top!

Altijd alles prima

Prijs kwaliteit verhouding goed en soms ook een leuk kado erbij

Goed, laat wel ruimte voor verbetering

Na mijn bestelling , kreeg ik geen bevestigingsmail, wat ik niet juist vind, moest via telefonisch gezocht contact bevesting ontvangen dat er idd een order door mij geplaatst was, maar buiten dit volgde eensnelle ,maar onverwachte levering (gezien het ontbremen van mail met track en trace) Dit kan beter, voor het overige, tevreden!

Snelle levering, kortom keurig

Snelle levering, keurig

Altijd correct!!

Altijd netjes op tijd alles binnen. Nu door de sneeuw later, maar dat lag aan Post.nl.

goede service juiste prijs

levering is meestal op tijd of eerder dan aangegeven. compleet assortiment en denkt ook aan de hond met een kleinigheidje extra zo nu en dan

praktisch en vlot

Tim's bestelling wordt altijd zorgvuldig en snel verwerkt. Als er iets is met de voorraad of zo wordt dat vlot en zonder gezeur afgehandeld, in het voordeel van de klant.

Grote keuze voor een mooie prijs

Heel blij met het product. Enige minpuntje: heb een bestelling gedaan op 24-12 en zou geleverd worden op 13-01. De bestelling kwam niet en ik kreeg geen terugkoppeling over wanneer mijn bestelling wel kwam. Dan maar zelf bellen en hier kreeg ik te horen Dat het product niet eerder geleverd kon worden terwijl op de website stond dat het binnen twee werkdagen geleverd kon worden.

Altijd een zeer nette en vlotte levering

Jammer dat Tim's met Postnl samenwerkt. Voor mij een onbetrouwbare post / pakket bezorger waardoor pakketjes vaak onnodig lang onderweg zijn. Maar dit ligt geheel buiten de schuld van Tim's. Over dit bedrijf kan ik geen slechte punten benoemen.

Nog eerder geleverd dan was aangegeven op de site!

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR